reklama

Žena a kolo opět na scéně

 ()

PR Cyklistický kalendář 2014 sestavený z reklamních plakátů z 19. a 20. století již v prodeji.

Biologic: Vybavení na kolo nejen pro jablíčkáře

Držák na řídítka Biologic pro iPhone 5 (Azub Bike)

PR Značka cyklistických doplňků Biologic přináší spoustu chytrých řešení pro chytré cyklisty. A nezáleží, jestli jezdíte na klasickém kole, skládačce nebo lehokole.

CYKLOŠVEC otevřel novou prodejnu

CYKLOŠVEC, U Hřebčince 2509, Písek (Cyklošvec)

PR Novou prodejnu i nový velkoobchodní sklad společnosti CYKLOŠVEC najdete v Písku, U Hřebčince 2509, na křižovatce hlavních silnic - Praha, Česká Budějovice, Tábor.

Rady, jak v pohodě zvládnout cyklodovolenou: Vyberte hotel, který je na cyklisty připravený

Na dovolenou na kolech vyráží stále více Čechů – a chtějí větší komfort než dříve. (OREA HOTELS)

PR Češi propadli cykloturistice! Každý pátý tráví na kole podstatnou část volného času. O dovolené v sedle kola je stále větší zájem, nicméně ne každý penzion nebo hotel je na cyklisty připravený a ne každá cyklostezka je kvalitní. Předejděte problémům a mrkněte, kam vyrazit. Máme pro vás tipy – jak poznat hotel, kde jsou turisté vítáni, a kde jsou ty nejlepší cyklolokality.

Cyklisté! Především vy se do zahraničí pojistěte

 (NaKole.cz)

PR Chystáte-li se letošní dovolenou pojmout aktivně v sedle svého kola a přitom ještě vyrážíte do zahraničí, je na místě se kvalitně připojistit. Především některé cyklisticky přívětivé destinace se „chlubí“ smutnou statistikou silničních úrazů. Rekreační cyklistika navíc obvykle spadá do základní pojistné sazby a nemusíte se tedy obávat, že kvůli své zodpovědnosti proděláte kalhoty.

O čem rozhoduje oblečení na kolo?

 ()

PR Cyklo oblečení nerozhoduje o tom, zda je někdo dobrý jezdec, ale může pomoct. Jak? Dobré oblečení rozhoduje především o tom, jestli si jízdu na kole užijete v pohodlí a zda ovlivní váš výkon. Důležité je také být vidět. Především při jízdě na silnici.

Čtveřice nových knih o cyklistice, které by neměly uniknout vaší pozornosti

 ()

PR Uprostřed léta nezaškodí několik tipů na dobré čtení. Pro cyklisty a příznivce cyklistiky vyšlo v poslední době knížek několik, ale tyto čtyři všechny ostatní převyšují svoji kvalitou.

Léto na kole. Proč ne na skládacím?

 (Azub Bike)

PR Přichází léto, čas horkých dní, dlouhých teplých večerů, čas dovolených a odpočinku. Nejeden z nás rád tráví svůj volný čas projížďkami na kole v přírodě. Kolo je ale také dobrým společníkem na cestě do práce, do restaurace anebo na dovolené u moře nebo u rybníka. Hledáte-li takové kolo, které můžete využít ve všech zmíněných situacích, poohlédněte se po kole skládacím.

Jaké je vhodné kolo do města a výhody městských kol

 (Cyklospeciality.cz)

PR Pomalu dozrává informovanost o městské a dopravní cyklistice i u nás. Doba „postkomunistického cykloextrémismu“ v zúžení sortimentu kol pouze na kola horská či treková je naštěstí za námi.

Anglické elektrokolo Wisper 905 Classic – recenze

 (Cyklospeciality.cz)

PR Vzali jsme si do parády k vyzkoušení nový model u nás již zavedené anglické značky Wisper. Wisper je znám především pro svoji vysokou nosnost a velký dojezd díky silným bateriím. Tak nás zajímalo, jak na tom bude model 2013, který se pyšní zejména novým japonským motorem DAPU. Výrobce uvádí kroutivý moment motoru 45 Nm. Chtěli jsme se tedy přesvědčit, zda je to jenom obchodní trik nebo se to skutečně projeví na jízdních vlastnostech kola?

« Předchozí 1 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 40 Další »
Blogy

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 9. část

 ()
Už se nám to pomalu chýlí ke konci Začal čtvrtý týden našeho putování. Chtěla bych psát o tom, že mám tohle období ráda. Fyzička je zpět, člověk něco málo pohubl, cítí se skvěle a každý kopec vyjede jako nic... Ale ouha, místo toho ho pobolívá břicho, a... no však to znáte. Tolik já a děti, my na…
Peggy | 10.06.2024

Z Drásova do Říma

 ()
Z Drásova do Říma, květen 2024 Po cestě 1000 km Polskem podél Baltu a Odry a Z Lince do Budapešti přes Alpy si tady odložím další kousek svých cestovních deníků... Tak tenhle cíl zrál už docela dlouho. Už ani vlastně nevím jak k tomu došlo, ale jednoho dne sedím s Radkem na pivě, koukáme do mapy.cz…
Monolema | 06.06.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 8. část

 ()
Civilizace po Kyrgyzsku Mysleli jsme, že na noc zůstaneme někde blízko sedla, ale nakonec jsme ujeli ještě 11 kilometrů a klesli do 2700 metrů. Kolem uhelného dolu nocleh možný nebyl, nenašli jsme žádné rovné místo a navíc vše bylo pokryto vrstvičkou šedého prachu. A ani mezi zaparkovanými…
Peggy | 02.06.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 7. část

 ()
Sonkol, zázraky na počkání nebo do tří dnů Kratičké intermezzo - které se přihodilo úplnou náhodou, přesně mezi psaním 6. a 7. části Miluji takové ty nádražní či vesnické knihovničky, kde se lidi zbavují starých knih. Většinou to bývají nějaké blbosti, ale už jsem v nich párkrát narazila na…
Peggy | 26.05.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 6. část

 ()
Naše první třítisícovka Slibovali jim ráj na zemi a místo toho je čekala jen pustá step. Tak zní úvod příběhu bratrské pomoci zhruba tisícovky Čechů a Slováků, kteří se v letech 1925-32 vydali pomoci budovat Kyrgyzskou socialistickou republiku, tehdy už jako součást Sovětského svazu, v rámci…
Peggy | 20.05.2024

O čem se mluví:

Štafeta NaKole.cz Štafeta Via Czechia centrál 2024 dnes v 10:03
Technické rady Jaký materiál brzdových destiček zvolit? dnes v 06:40
Cestování na kole nabídka nebankovní půjčky dnes v 03:26
Co vás zaujalo 279 dnes v 00:15
Ostatní – cyklo Jaké to bylo? - 148 včera v 22:32
NEcyklo Co pobavilo, potěšilo 192 včera v 22:28
Elektrokola SAVA Deck 9.1 - motor Shengyi CMT03 včera v 18:24
NEcyklo Co vás vytočilo 153 včera v 17:01
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

459 cyklistů (7 přihlášených)

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 9. část

Už se nám to pomalu chýlí ke konci Začal čtvrtý týden našeho putování. Chtěla bych psát o tom, že mám tohle…
Peggy | 10.06.2024

Z Drásova do Říma

Z Drásova do Říma, květen 2024 Po cestě 1000 km Polskem podél Baltu a Odry a Z Lince do Budapešti přes Alpy…
Monolema | 06.06.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 8. část

Civilizace po Kyrgyzsku Mysleli jsme, že na noc zůstaneme někde blízko sedla, ale nakonec jsme ujeli ještě 11…
Peggy | 02.06.2024