reklama

Vtipy 55.

Do prkýnka. Došla mi mlíčka do kafe:-( Co budu celý večer dělat? Tak... založím... nové...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 23.03.2025
  • Re: Vtipy 55.

.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 23.03.2025
    Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Když muž hovoří o sexu, je to sexuální obtěžování.
    Ale když to dělá žena , je to 60Kč/min...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 25.03.2025
    Autor: miro5
    Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 26.03.2025
    Autor: iiki
    Hodnocení: +6 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

To je osud ...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Hodnocení: +4 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Je fakt, že být Mrtvý hned od narození není zrovna nejlepší situace, ale v jejím případě vědět dlouho dopředu, že bude Mrtvá už o svatební noci :-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Někdy si člověk nevybere. Před lety se mě s potutelným úsměvem na tváři představovala paní Povolná. Pracovala v jedné kanceláři s paní Veselou.
        Takže: "dobrý den, já jsem Veselá ... a já Povolná". :)
        A moje žena dlouhá léta měla za kolegy pana Haranta a Protivu. Oba ale byli fajn.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Datum: 27.03.2025
        Autor: petrp
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

sousedka se jmenovala Jebavá a vzala si Smilnickýho...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
          Autor: brum
          Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Měl jsem kdysi kolegu jménem Studený. Ženil se a bral si slečnu Horkou. Kdybych neviděl svatební oznámení tak asi neuvěřím. Asi z toho byly vlažný děti.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
            Autor: choura

Kdysi jsme v práci měli "ptačí směnu": Krkavec, Čížek a Drozd.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
              Autor: bara2
              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Na strojárnu se mnou do kruhu chodili Truhlář, Zedník a Malíř.
                :-)

A v práci jsem měl kolegu Lejnara. Jeden starší zákazník se asi ostýchal, a tak mu říkal pane Lajnere.
                Někdy zůstává rozum stát, proč si ti lidé jméno nezmění.

[ Reagovat ] [ Zpět ]

To máš těžké.
                  Uvedu příklad který se stal sice si nepamatuji přesně přímení tak uvedu nějaké smyšlené.
                  Pán přišel na matriku že chce změnit jméno jestli je to možné paní matrikářka řekla, že ano za poplatek a jak se jmenujete Karel Šejstal. Matrikářka říká to máte pravdu to je hrozné a on jí odpoví taky si myslím, že Karel je příšerné jméno.
                  Jinak mám spokužačku která je Šejstalová.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
                  Datum: 28.03.2025
                  Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Já to znal takhle: po válce se chtěl přejmenovat, protože se jmenoval Adolf Prdel. A chtěl přejmenovat na Frantu.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
                    Autor: john

Iva: Lexo, nemluv pořád sprostě, kdo to má poslouchat.
                      Lexa (Alexandr Bůček, student 3. ročníku na střední): Co je na prdeli sprostýho? Vždyť ji má každej!
                      Iva: Tak jak by se ti líbilo, kdyby ti tak říkali čtvrťáci ve škole?
                      Lexa, okouzleně: Prdel Bůček? Hustý! Je dobrý mít ve jménu R!

Seriál Comeback :-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
                      Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

Divím se, že umřeli. Jaktože zubatou nezmátlo, že už jsou mrtví?

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Autor: Aviatik

Na hřbitově Budeč - ano, to je ta Budeč, kde pobýval mladý kníže Václav, ještě ne svatý - jsem objevil pochovaného Vochomůrku. Hrob Křemílka jsem dodnes nenašel, takže možná ještě žije :-)))

Pro cyklisty z Prahy a Přípraží je to hezký výlet. Dole pod kopcem na čestném místě na náměstí lze spatřit sochu bolševického diktátora Tondy Zápotockého. Doporučuji navštívit spíše Vochomůrku...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Autor: ckp13
      Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

Mě vždycky odrazuje ten kopec ze Zákolan. Ale to místo i následující cestu na zastávku Kováry mám rád. Nikdy mě nenapadlo jet to obráceně. :)

Často si musím vzpomenout, že v Zákolanech jsme byli se školou mnohokrát, Tondu Zápotondu a knihu Barunka jsme furt omýlali, ale o Budči jsem se dozvěděl až mnohem, mnohem později.

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Ze Zákolan je ten kopec ještě v pohodě. Krátký a asfaltový. Z druhé strany je to pro mladé a neklidné.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
          Autor: radka

poblíž sochy roste velká třešeň - návštěvu místa tak doporučuji zejména v období zrání :o)))

Poblíž sochy je hospoda - to býval skanzen komunismu. Co tam se našlo za relikvie...
        Už jsem tam ale dobrých 15 let nebyla, tak netuším, jaký stav je dnes.

[ Reagovat ] [ Zpět ]

V hospodě jsem se občas zastavoval na jedno a kávu s rumem. Kouknul jsem na fotky Gottwalda, Husáka a dalších panchartů a hned jsem si uvědomil, že za jejich vlády jsem si žádného Spešla nemohl ani na fotce prohlédnout, natož pořídit.

Jezdím kolem celkem často, ale popravdě jsem si nevšimnul, že by hospoda ještě fungovala. Napravím to dnes a dám vědět.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -2

Ano, když člověk viděl tu přehlídku portrétů, ledacos mu proběhlo myslí...

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Zpráva ze Zákolan a Budče
              1. Vochomůrka stále mrtvý, Křemílek na hřbitově opět nenalezen
              2. Hospoda je zavřená, hledá se nájemce. Neměl by ale otevírat hospodu!
              3. Zákolanský drsný humor (jsme ve vtipech) - naproti hospodě je pamětní deska třiceti legionářů. Zpoza silnice na ně dohlíží Tonda Zápotocký, který se je (on také) snažil vymazat z našich dějin.
              Místním ale Tonda možná po chuti moc není - na podstavci sochy není ani jméno ani žádný jiný údaj. Snad se dožiju toho, že ho odsunou do obludária, kde bude dělat společnost Koněvovi.
              Konec zprávy

[ Reagovat ] [ Zpět ]
              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

V Litomyšli to s Nejedlým vyřešili nadmíru elegantně. Tohle řešení by však v Zákolanech nešlo, něco pozitivního čím by AZ vstoupil do českých dějin by se asi nenašlo. To už možná spíš jeho otec.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
                Datum: 29.03.2025

V těch Zákolanech to dělají chytře. Jméno ostraní, počkají, až se zapomene, kdo to byl, a pak tu sochu opatří jménem někoho jiného, kdo byl Zápotockém podobný, podobně jako kdysi za komunistů někde udělali z Masaryka Jiráska :)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
                Datum: 29.03.2025
                Autor: Aviatik

Ty Donalde, ptá se Petr Pavel Trumpa na setkání prezidentů, kolik si myslíš, že sereš lidí. No počítám tak osm, devět milonů. Tak to se mi ulevilo, povídá PE-PA, asi je to všude stejný.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: Nest

To je vtip do sbírky "stále se opakujících vtipů s různými aktéry". Myslím, že prvně jsem ho slyšel v kombinaci Husák - Reagan.

Nedávno jsem na takový nějaký "současný" vtip narazil v Poláčkově sbírce židovský anekdot. Akorát tím milionářem ve vtipu nebyl Gates, ale nějaký Silberstein. :)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Hodnocení: +8 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

No jo konstrukce zůstává, aktéři se mění, to je osud mnoha vtípků. Taky by se na to dali napasovat důchodci( český a americký). Jsou na tom vlastně stejně. Americký si jednou měsíčně může dovolit výlet na Staromák, český taky.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Autor: Nest

To je kec, jenom Kanada má 38 mio.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Stinná stránka stáří, ale jinak pohoda, nevěra prakticky neexistuje protože si ji málokdo pamatuje (zaregistruje).

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Hledal jsem takovou tu věc na škrábání brambor, jablek nebo mrkví. Zeptal jsem se dětí. Prý odešla před dvěma dny.

-
    Trvalo mi asi půl hodiny, než se mi podařilo rozepnout manželčinu podprsenku.

Vůbec jsem si ten krám neměl zkoušet.

-
    Manželka v sobotu chtěla, abych ji vzal někam, kde to moc nestojí.
    Tak jsem ji vzal do ložnice.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Hodnocení: +9 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Dědečku, jsou věrnější blondýnky nebo brunetky?
    Stříbrovlásky vnoučku.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: cibi

...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 30.03.2025
    Hodnocení: +11 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Zloděj vyloupí banku, vezme dva muže jako rukojmí a ptá se prvního: "Viděl jsi mě jak vykrádám banku?“
    Muž odpoví: "Ano".
    Zloděj jej okamžitě pistolí střelí do hlavy.
    Potom se ptá druhého muže: "Tys mě taky viděl jak vykrádám banku?"
    Muž odpoví: "Já ne, ale moje stará tě viděla a řekla to tchyni!"

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 31.03.2025
    Autor: Pepíček
    Hodnocení: +10 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Dnešním dnem zahájena nepřetržitá pohotovost

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 01.04.2025
    Hodnocení: +4 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Jeden kameňák ...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 03.04.2025

Teda na co já myslím... nějak jsem ten kosočtverec prázdné peněženky pochopila jinak a tím pádem mi to pořád nedávalo smysl...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 04.04.2025
      Autor: Ifča
      Hodnocení: +7 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

máš na mysli ono klasické:
        Jak může chlap s dvěmi ledvinami tvrdit že nemá na zásnubní prsten?

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Autor: cibi

Až kopnu Eurojackpot, koupím si umělou ledvinu a zbytek prochlastám.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
          Autor: abernathy

a copak je tohle ......................dýně

[ Reagovat ] [ Zpět ]

.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 08.04.2025

Jediné plus trumpety, zarazil tyhle zmatky ...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 09.04.2025

Ty věci nezmizí, jen se o nich nebude smět (nebude se troufat) mluvit. Ale to nepatří do vtipů.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 10.04.2025

.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: včera v 16:29

Nojo no ....

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: včera v 22:15
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Hledá se E-biker-ka

Hledám: Hledá se E-biker-ka
11.04.2025
Hledá se E-biker-ka ideálně z Prahy (nejlépe 4) nebo v Praze žijící (případně odkudkoliv po Čechách- dorazím - rád…

Hledám: muže na vztah vážný

10.04.2025
Je možné v dnešní uspěchané době potkat ještě může, který si udělá čas na společné chvíle s ženou, muže který umí…

Hledám: Parťáky/čky na Cestu k Jaderskému moři a zpět

09.04.2025
Zdravím všechny cyklisty/ky, jmenuji se Leonard Votápek, a celkem mě začalo bavit kolo, jako doplněk k atletice.…
Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

254 cyklistů (2 přihlášení)

Atlas Mountain Race – marockými horami na kole

Poprvé jsem v zimě letěl s kolem do teplých krajin. Účastnil jsem se bikepacking závodu Atlas Mountain Race v…
Fabulator | 11.03.2025

Rodinný bikepacking končí: Z Nízkých Tater přes Muránskou planinu až do Dobšiné

Po noci strávené na horské chatě jsme se probudili a zjistili, že jedno z kol na mém zamčeném bicyklu bylo…
Kristina | 20.01.2025

Nekonečná bikepackingová dobrodružství: Objevování Velké Fatry

Po návratu z hudebního festivalu, kde jsme s manželem prožili bouři, jsme se vrátili k našim dětem, které…
Kristina | 13.01.2025