reklama

LontBent 2025

Vyjížďky lehokolistů z lontu. Ani leho ani lont nejsou podmínkou. :-)
Zakládám opět nové vlákno pro další rok a doufám, že mi organizační elán vydrží déle než loni. Ovšem vlákno je otevřeno i komukoli jinému s chutí něco vymyslet a vyhlásit.
První letošní vyjížďku bych ráda podnikla tuto neděli (tj. 13.4.). Takže s tím předběžně počítejte; vydrží-li předpověď počasí, vyhlásila bych přesné dispozice zítra či pozítří.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 08.04.2025
Autor: Ifča
  • Re: LontBent 2025

Přeji k úplňkové vyjížďce příjemné počasí.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: Pepíček
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • 13.4. nepojedu

Hm, omlouvám se za plánované áčko, jsem všechno kromě zdravý...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: Arnošt905
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Počasí stále vypadá přijatelně, takže vyjedeme.
    Původně jsem měla s Arnoštem domluvený jiný program, ale když odpadnul, nechám to "na inda". Takže nic originálního, jen tradiční a osvědčený oběd v Židlochovicích. Start v jedenáct od lodě.
    (Pro lepší upoutávku založeno i v akcích.)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 09.04.2025
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Nějaký odhad, kdy dojedete na ten oběd? Možná bych vyjel naproti, potkal vás někde cestou a jel s vama na oběd.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 10.04.2025
      Autor: Jirka
      Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Jeje, co já vím? V jedenáct vyrazíme (pokud nebudu mít echo, že máme na někoho čekat, tak akademickou čtvrthodinku držet nebudu)... do půl jedné bychom tam snad měli být.

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Ok, tak já nějak mezi 11 a 11:30 zkusím vyjet z Přísnotic a tím pádem bych se s váma měl potkat někde v půli cesty mezi Komárovem a Židlochovicema.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
          Autor: Jirka

Doufám, že přijedu, těším se! Třeba to stihnu na start, ale jinak na mě nečekejte, když tak bych se připojil po cestě, nebo až na obědě.
    Dnes jsem jel celkem 190 km a nic z toho nešlo odložit. A že přes kopce, to je jasné. Teď se hlavně vyspat.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: včera v 20:39
    Autor: Radek
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Hledá se E-biker-ka

Hledám: Hledá se E-biker-ka
11.04.2025
Hledá se E-biker-ka ideálně z Prahy (nejlépe 4) nebo v Praze žijící (případně odkudkoliv po Čechách- dorazím - rád…

Hledám: muže na vztah vážný

10.04.2025
Je možné v dnešní uspěchané době potkat ještě může, který si udělá čas na společné chvíle s ženou, muže který umí…

Hledám: Parťáky/čky na Cestu k Jaderskému moři a zpět

09.04.2025
Zdravím všechny cyklisty/ky, jmenuji se Leonard Votápek, a celkem mě začalo bavit kolo, jako doplněk k atletice.…

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

277 cyklistů (4 přihlášení)

Atlas Mountain Race – marockými horami na kole

Poprvé jsem v zimě letěl s kolem do teplých krajin. Účastnil jsem se bikepacking závodu Atlas Mountain Race v…
Fabulator | 11.03.2025

Rodinný bikepacking končí: Z Nízkých Tater přes Muránskou planinu až do Dobšiné

Po noci strávené na horské chatě jsme se probudili a zjistili, že jedno z kol na mém zamčeném bicyklu bylo…
Kristina | 20.01.2025

Nekonečná bikepackingová dobrodružství: Objevování Velké Fatry

Po návratu z hudebního festivalu, kde jsme s manželem prožili bouři, jsme se vrátili k našim dětem, které…
Kristina | 13.01.2025