Vyjížďky lehokolistů z lontu. Ani leho ani lont nejsou podmínkou. :-)
Zakládám opět nové vlákno pro další rok a doufám, že mi organizační elán vydrží déle než loni. Ovšem vlákno je otevřeno i komukoli jinému s chutí něco vymyslet a vyhlásit.
První letošní vyjížďku bych ráda podnikla tuto neděli (tj. 13.4.). Takže s tím předběžně počítejte; vydrží-li předpověď počasí, vyhlásila bych přesné dispozice zítra či pozítří.
Počasí stále vypadá přijatelně, takže vyjedeme.
Původně jsem měla s Arnoštem domluvený jiný program, ale když odpadnul, nechám to "na inda". Takže nic originálního, jen tradiční a osvědčený oběd v Židlochovicích. Start v jedenáct od lodě.
(Pro lepší upoutávku založeno i v akcích.)
Nějaký odhad, kdy dojedete na ten oběd? Možná bych vyjel naproti, potkal vás někde cestou a jel s vama na oběd.
Jeje, co já vím? V jedenáct vyrazíme (pokud nebudu mít echo, že máme na někoho čekat, tak akademickou čtvrthodinku držet nebudu)... do půl jedné bychom tam snad měli být.
Doufám, že přijedu, těším se! Třeba to stihnu na start, ale jinak na mě nečekejte, když tak bych se připojil po cestě, nebo až na obědě.
Dnes jsem jel celkem 190 km a nic z toho nešlo odložit. A že přes kopce, to je jasné. Teď se hlavně vyspat.