Termín: 07.05.2025
Místo: Beroun, Beroun kemp
Domluvili jsme se, že jarní sraz v příštím roce bude v Berouně, organizátoři HMS, Valdek, pomocníci radka, Lenka. Ubytování bude zajištěno v autokempu Beroun, viz odkaz na kemp níže. Ubytování pod střechou, tedy v budově a v pokoji je potřeba zajistit předem. S paní správcovou jsem domluvená, že…
založila jsem znova do kalendáře, tak se můžeme těšit na jaro :-)
Vytahují téma jarní sraz Beroun,do konce ledna bych měla potvrdit,kolik lidí bude chtít pokoj.k dispozici jsou 4x4 luzkovy a 2x2 lůžkový pokoj.pocitam,že jeden 4 luzkovy si vezme Radka,druhy Valdeci,jeden my s Lenkou a někdo se k nám může přidat.treti 4 luzkovy asi Bart.volny tedy je jeden 4 luzkovy a jeden 2 lůžkový.
Platbu zálohy ještě zjistím a upřesním kolik a kdy zaplatit.
Stany a auta se blokovat nemusí.chatky nejsou nebo se nedají rezervovat.
Určitě jedeme všichni. Máme zájem o jednu celou chatku.
Najde se ještě jedna volná postel? :-)
najde, podrobnosti v obálce, někam se složíš
ještě nemáme připravené trasy, ale včerejší jarní sluneční počasí mě vylákalo na prozkoumání levého břehu Berounky z Karlštejna do Srbska, byla by to jedna z možných návratových tras zpět do Berouna mimo silnici. snad z fotek bude něco vidět, pokud bude sucho, dá se tudy projet. včera tam bylo spousta bahna a asi 150m jsem kolo tlačila. bohužel pro lehokola a tříkolky tahle cesta není a tím nijak nesnižuji umění zdejších lehokolistů.
tak ještě jedna snad viditelná
nešel mi tam dát popisek, prostě cesta pro mladé a neklidné :-)
ze Srbska je zatím zákaz vjezdu i vstupu, ale lidi tm chodili, já zákaz respektovala, ale průjezdné to určitě je. stále opravují násep tratě.
Tak trochu to připomíná násep dálnice, kde mne chtěli pomáhači a chrániči ve škodovce dojet. No, 50m docela nakřivo jsem těch 50m dal za půl hodiny, ale táhnout to blátem 150m a nemoct to objet, to bych asi přečerpal časové limity :-D
tahle stezka nebyla vloni taky nic moc
https://mapy.cz/s/bujudefule
No počkej, vy jste po ČTZ jeli z Písku k plynové lávky https://mapy.cz/s/golojokere
Tebe jsme se u lávky ani nedočkali - podle Pavla a Jirky si to vzdal a vrátil se do Písku :o)))
Jestli ještě zapracuješ na počasí, suchu a sluníčku, tak by to mohlo dobře vyjít, je to takové hravé :-)
Tak hravých partií se v kopcích kolem Berouna najde víc než dost :o)))
V to taky doufám :-)
info ke srazu, záloha je zaplacená, kdo se přihlásil o postel. začínáme tvořit a projíždět trasy, malá ukázka, kam se snad podíváme. pramen a kaplička sv. Antonína nad loděnicí