reklama

CYKLOŠVEC novým dovozcem Stevens

Stevens Bike (CykloŠvec)

PR Stevens je známým německým výrobcem kol se sídlem v Hamburgu a šířka jeho nabídky je velmi nadstandardní napříč takřka všemi současnými kategoriemi jízdních kol. Logo Stevens známe z rámů nejlepších světových cyklokrosařů, ale i na špičkových celoodpružených modelů či superlehkých karbonových strojů.

Nejlepší MTB cyklotrasy a krásná jezera v blízkosti Dolomitů – Trentino, Itálie!

Around Levico Lake, Valsugana & Lagorai (Archivio Foto APT Valsugana e Lagorai - G. Radziwonowscy)

PR Rozmanité cyklistické okruhy v údolích Trentina s následným koupáním v chladivé vodě Trentinských jezer.

Zapomeňte na skipass, v Livignu se jezdí na BikePass

 (Livigno.eu)

PR Cyklosezóna už pomalu klepe na dveře a v italském Livignu na léto chystají parádní novinku – zbrusu nový BikePass! Díky němu cyklisté získají přístup ke všem lyžařským vlekům Mottolino a Carosello 3000. Areál nabízí jednodenní i vícedenní permanentky s neomezeným počtem použití lanovek na speciálně upravené cyklotrasy pro MTB. Jeden den vás vyjde na 37 EUR (snížené jízdné na 26 EUR).

Středomořské cyklistické trasy v alpských výškách

Around Rif. Solander, Marmutel Tour (Archivio Foto APT Val di Sole - M. Mondini)

PR Jak se řekne italsky „biking“? „Trentino“, pochopitelně! Na jižní straně Alp svítí slunce častěji, pizza chutná lépe a cappuccino má perfektní mléčnou pěnu. Ale to zdaleka není vše: Každý biker tady najde ideální traily. Ať už bikerské túry, freeride či downhill – rozmanitost tras v Trentinu přesvědčí profesionály i začátečníky.

Murská cyklostezka – Z Taur do země vína

 (© Steiermark Tourismus / Leo Himsl)

PR Murská cyklostezka patří podle znalců k nejhezčím poříčním cyklotrasám v Rakousku. Z národního parku Vysoké Taury vede přes historická města jako Murau a Bruck an der Mur do Grazu, který je zapsán na Seznamu světového dědictví a pyšní se titulem City of Design, a dále do kraje vinařství a termálních lázní.

TRENTINEM na kole stokrát jinak, v Trentinu si každý cyklista najde to své

View of Lake Garda - Garda Trentino (Archivio Foto Trentino Sviluppo - R. Kiaulehn)

PR Milovníci cyklistiky si v Trentinu užijí. Mohou vyrazit na horském kole po stezkách jednoho ze čtyř populárních MTB okruhů, zařádit si v bikeparcích nebo si užít adrenalinu při terénní cyklistice zvané Enduro. A komu se nechce šlapat, může si zapůjčit elektrokolo.

Držáky mobilů na kolo Quad Lock® aneb vyrazte na kolo i se svým mobilním telefonem

Držák mobilů na kolo Quad Lock® ()

PR Cyklistická sezóna začala, a pokud i vy patříte mezi nadšence jedné stopy, určitě vás potěší některé vychytávky, které vám zpříjemní cestu na kole. Skvělým pomocníkem vám tak může být například držák mobilu na kolo, který vám umožní mít telefon neustále na očích a přitom v bezpečí.

5 evropských cyklostezek, které stojí za výlet

 ()

PR Sjeli jste už kdejakou českou cyklostezku a rádi byste se podívali i za hranice? Máme pro vás tipy na evropské cyklotrasy pro začátečníky i pokročilé.

Objevte krásy přírody ze sedla kola

 ()

PR Cyklistika si získává stále více příznivců. Samozřejmě ideální je namířit si na kole mimo město a užít si dlouhou nerušenou vyjížďku. Mapa naší země je doslova protkána řadou stezek a tras v různé náročnosti i délce. Do cesty se vám mohou postavit zámky, hrady, naučná místa, ale i vynikající restaurace.

« Předchozí 1 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 40 Další »
Blogy

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 9. část

 ()
Už se nám to pomalu chýlí ke konci Začal čtvrtý týden našeho putování. Chtěla bych psát o tom, že mám tohle období ráda. Fyzička je zpět, člověk něco málo pohubl, cítí se skvěle a každý kopec vyjede jako nic... Ale ouha, místo toho ho pobolívá břicho, a... no však to znáte. Tolik já a děti, my na…
Peggy | 10.06.2024

Z Drásova do Říma

 ()
Z Drásova do Říma, květen 2024 Po cestě 1000 km Polskem podél Baltu a Odry a Z Lince do Budapešti přes Alpy si tady odložím další kousek svých cestovních deníků... Tak tenhle cíl zrál už docela dlouho. Už ani vlastně nevím jak k tomu došlo, ale jednoho dne sedím s Radkem na pivě, koukáme do mapy.cz…
Monolema | 06.06.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 8. část

 ()
Civilizace po Kyrgyzsku Mysleli jsme, že na noc zůstaneme někde blízko sedla, ale nakonec jsme ujeli ještě 11 kilometrů a klesli do 2700 metrů. Kolem uhelného dolu nocleh možný nebyl, nenašli jsme žádné rovné místo a navíc vše bylo pokryto vrstvičkou šedého prachu. A ani mezi zaparkovanými…
Peggy | 02.06.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 7. část

 ()
Sonkol, zázraky na počkání nebo do tří dnů Kratičké intermezzo - které se přihodilo úplnou náhodou, přesně mezi psaním 6. a 7. části Miluji takové ty nádražní či vesnické knihovničky, kde se lidi zbavují starých knih. Většinou to bývají nějaké blbosti, ale už jsem v nich párkrát narazila na…
Peggy | 26.05.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 6. část

 ()
Naše první třítisícovka Slibovali jim ráj na zemi a místo toho je čekala jen pustá step. Tak zní úvod příběhu bratrské pomoci zhruba tisícovky Čechů a Slováků, kteří se v letech 1925-32 vydali pomoci budovat Kyrgyzskou socialistickou republiku, tehdy už jako součást Sovětského svazu, v rámci…
Peggy | 20.05.2024

O čem se mluví:

Štafeta NaKole.cz Štafeta Via Czechia centrál 2024 dnes v 10:03
Technické rady Jaký materiál brzdových destiček zvolit? dnes v 06:40
Cestování na kole nabídka nebankovní půjčky dnes v 03:26
Co vás zaujalo 279 dnes v 00:15
Ostatní – cyklo Jaké to bylo? - 148 včera v 22:32
NEcyklo Co pobavilo, potěšilo 192 včera v 22:28
Elektrokola SAVA Deck 9.1 - motor Shengyi CMT03 včera v 18:24
NEcyklo Co vás vytočilo 153 včera v 17:01
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

463 cyklistů (7 přihlášených)

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 9. část

Už se nám to pomalu chýlí ke konci Začal čtvrtý týden našeho putování. Chtěla bych psát o tom, že mám tohle…
Peggy | 10.06.2024

Z Drásova do Říma

Z Drásova do Říma, květen 2024 Po cestě 1000 km Polskem podél Baltu a Odry a Z Lince do Budapešti přes Alpy…
Monolema | 06.06.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 8. část

Civilizace po Kyrgyzsku Mysleli jsme, že na noc zůstaneme někde blízko sedla, ale nakonec jsme ujeli ještě 11…
Peggy | 02.06.2024