reklama

Kvalitní cyklistické oblečení za super ceny

Eleven sportswear je tradičním, uznávaným výrobcem funkčního cyklistického oblečení, který šije kromě cyklistického oblečení také pro vaše volnočasové aktivity. A právě nyní přichází s celou řadou novinek, které potěší nejen fanoušky cyklistiky, ale také všechny, kteří mají rádi pohodlí, kvalitu a to vše za příjemné ceny.

Foto: Eleven sportswear

Oblečení tohoto výrobce se stalo proslulým mezi cyklisty pro svou nepřekonatelnou funkčnost, pohodlí, ale také pro padnoucí střih. Eleven je tradiční český výrobce, který vyniká především kvalitou a technologií výroby. V záplavě asijské produkce je unikátní především tím, že veškeré oblečení šijí ručně, v České republice a z těch nejkvalitnějších materiálů.

Mezi hit letošní sezóny patří především klasické pletené zimní čepice, které vynikají příjemným měkkým materiálem a originální Eleven designem. Materiál těchto čepic je kombinací proslulé Merino vlny a akrylu, standardního materiálu pro výrobu pletených čepic. Právě ale jedinečnost kombinace těchto dvou materiálů činí z tak běžného doplňku oblečení výjimečný prvek, který překvapí svou dokonalou funkčností. Tyto čepice jen tak neprofouknou a zároveň poskytují dostatek vzdušnosti, které zabraňuje pocení. Akryl je lehký a nepohlcující vlhkost a svými vlastnostmi je nejpodobnější vlně. V kombinaci s přírodní Merino vlnou která „hřeje" i když je vlhká, poskytuje nadstandardní tepelný komfort, bez ztráty pružnosti, pohodlí a funkčnosti. V nabídce jsou jednak čepice s bambulí, ale také bez ní.

Kromě těchto čepic naleznete na e-shopu i tenké zimní čepice z funkčních materiálů, které jsou ideálním společníkem hlavně pro zimní sporty. Jak pod přilbu při sjezdovém lyžování a adrenalinových sportech, ale hlavně pro běžky. A právě pro běžkování rozšířili letos svou kolekci lehkých čepic i o barevné kombinace ve FLUO barvách. V této designové edici již Eleven nabízí celou řadu cyklistického oblečení, které se stalo velmi oblíbené pro svou originalitu, ale především pro zlepšení viditelnosti pro řidiče a další sportovce.

Universálním oblečením z dílny ELEVEN SPORTSWEAR jsou pak kvalitní softshellové bundy a vesty, vyrobené z prvotřídních italských materiálů, které neprofouknou a zároveň jsou prodyšné. Díky tomu udrží teplo u vašeho těla a nemusíte mít na sobě tolik vrstev oblečení. To ocení nejen sportovci, ale také všichni ti, kteří si oblíbili padnoucí střih na běžné nošení. Materiál těchto bund je příjemný, měkký a nepromokavý. Zároveň se ale nezpotíte a neprochladnete.



Bylo by toho opravdu hodně, co všechno by se dalo vyzdvihnout. Ale tolik prostoru zde není. Zmíníme tedy poslední novinku a tou jsou sportovní šperky. Jedná se o unikátní kolekci šperků vyrobených hypoalergenní chirurgické oceli v designu jednotlivých sportů. Mezi ně patří hlavně cyklistika a atletika. Tyto šperky jsou vskutku originálním dárkem a sportovní nadšenci nošením těchto šperků vyjadřují svou lásku ke sportu. Ať už se jedná o ozubené cyklistické kolo, brzdový kotouč, anebo přívěšek se stylizovaným atletem či cyklistou, vždy se jedná o dokonalý doplněk pro muže i ženy, kteří jsou na svůj sport hrdí. Decentní provedení a preciznost zpracování umožňuje nosit tyto šperky kdykoli a hodí se i pro návštěvu divadla.

Kdo by si přeci jenom nemohl vybrat z opravdu široké nabídky, anebo uvažuje o některém výrobku Eleven jako o dárku pro svého blízkého a bojí se, že netrefí velikost či vkus dotyčného, pro toho jsou zde připravené dárkové poukazy v několika hodnotách, na výběr zboží dle vlastního výběru. Nemusíte tak mít strach, že se prvotní radost změní ve zklamání.

A pro skutečné sportovní nadšence, kteří chtějí být originální a odlišit se skutečně originálním designem, nabízí Eleven zakázkovou výrobu oblečení s vlastním designem. Jedinečnost této nabídky je již zmíněné ruční šití, proporční design dle vlastního návrhu a hlavně výroba od jednoho kusu. A cena? Budete se divit, ale od běžné produkce se příliš neliší.

Eleven sportswear toho ve své nabídce má opravdu hodně a je z čeho vybírat… Pro kompletní sortiment, včetně dresů, cyklokalhot a celou řadu dalších špičkových výrobků navštivte přímo internetový obchod eleven-sportswear.cz.

Fotogalerie

Eleven sportswear (PR), 15.01.2013
Blogy

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 9. část

 ()
Už se nám to pomalu chýlí ke konci Začal čtvrtý týden našeho putování. Chtěla bych psát o tom, že mám tohle období ráda. Fyzička je zpět, člověk něco málo pohubl, cítí se skvěle a každý kopec vyjede jako nic... Ale ouha, místo toho ho pobolívá břicho, a... no však to znáte. Tolik já a děti, my na…
Peggy | 10.06.2024

Z Drásova do Říma

 ()
Z Drásova do Říma, květen 2024 Po cestě 1000 km Polskem podél Baltu a Odry a Z Lince do Budapešti přes Alpy si tady odložím další kousek svých cestovních deníků... Tak tenhle cíl zrál už docela dlouho. Už ani vlastně nevím jak k tomu došlo, ale jednoho dne sedím s Radkem na pivě, koukáme do mapy.cz…
Monolema | 06.06.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 8. část

 ()
Civilizace po Kyrgyzsku Mysleli jsme, že na noc zůstaneme někde blízko sedla, ale nakonec jsme ujeli ještě 11 kilometrů a klesli do 2700 metrů. Kolem uhelného dolu nocleh možný nebyl, nenašli jsme žádné rovné místo a navíc vše bylo pokryto vrstvičkou šedého prachu. A ani mezi zaparkovanými…
Peggy | 02.06.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 7. část

 ()
Sonkol, zázraky na počkání nebo do tří dnů Kratičké intermezzo - které se přihodilo úplnou náhodou, přesně mezi psaním 6. a 7. části Miluji takové ty nádražní či vesnické knihovničky, kde se lidi zbavují starých knih. Většinou to bývají nějaké blbosti, ale už jsem v nich párkrát narazila na…
Peggy | 26.05.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 6. část

 ()
Naše první třítisícovka Slibovali jim ráj na zemi a místo toho je čekala jen pustá step. Tak zní úvod příběhu bratrské pomoci zhruba tisícovky Čechů a Slováků, kteří se v letech 1925-32 vydali pomoci budovat Kyrgyzskou socialistickou republiku, tehdy už jako součást Sovětského svazu, v rámci…
Peggy | 20.05.2024

O čem se mluví:

Cestování na kole Co vás zaujalo 279 před okamžikem
Technické rady Jaký materiál brzdových destiček zvolit? dnes v 13:23
Štafeta NaKole.cz Štafeta Via Czechia centrál 2024 dnes v 10:03
Cestování na kole nabídka nebankovní půjčky dnes v 03:26
Ostatní – cyklo Jaké to bylo? - 148 včera v 22:32
NEcyklo Co pobavilo, potěšilo 192 včera v 22:28
Elektrokola SAVA Deck 9.1 - motor Shengyi CMT03 včera v 18:24
NEcyklo Co vás vytočilo 153 včera v 17:01
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

485 cyklistů (8 přihlášených)

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 9. část

Už se nám to pomalu chýlí ke konci Začal čtvrtý týden našeho putování. Chtěla bych psát o tom, že mám tohle…
Peggy | 10.06.2024

Z Drásova do Říma

Z Drásova do Říma, květen 2024 Po cestě 1000 km Polskem podél Baltu a Odry a Z Lince do Budapešti přes Alpy…
Monolema | 06.06.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 8. část

Civilizace po Kyrgyzsku Mysleli jsme, že na noc zůstaneme někde blízko sedla, ale nakonec jsme ujeli ještě 11…
Peggy | 02.06.2024