Chci jet v červnu na 14 dní do Polska,poraďte pokud máte nějaké zkušenosti?Kde je nejlépe přejet hranice?
Chci jet kousek vlakem a pak na kole na těžko podel hranice s Německem a podel pobřeží.Dále bych potřeboval vědět jaké bývá počasí?Slišel jsem že se tam dost krade?
Pokud mate další zkušenosti sem s nimi.DÍKY
Já tam byl a jel jsem z Gdaňsku podél pobřeží na východ. To kvůli převažujícímu větru. Pozor nenašel se žádný vlak který by vzal kolo přes hranice. Takže jsem jel vlakem do Harrachova, pak do Jelenie Góry na kole a dál opět vlakem. To německé pohraničí bude OK. Pozor - při vystupování z vlaku si pospěš ať stačíš vyndat kolo! Já to stihl jen tak tak. Závidím ti že si dáš skvělé Polské potraviny. Kdybys chtěl nějaké detaily napiš mi na [email protected]
Ahoj. V Polsku je to super. Byla jsem tam s kámoškama v r.2003 a pořád na to vzpomínám. Jely jsme na kole z Harrachova, ale je tam příšernej kopec. Polskem jsme pak jely do Štětína a pak Německem na Rujanu. Pak zas Polskem zpátky. Bylo to taky na 14 dní v červnu a vážně to bylo fajn. I počasí nám přálo. Můžeš si to přečíst na www.cykloturistika.cz/Baltic 2003. A nikdo nám nic neukrad!