reklama
Země: Česko Česko

Toulovcovy mastale

Toulovcovy mastale
Ahoj,
o vikendu se chystam na Toulovcovy Mastale u Litomysle, muzete mi nekdo poradit dobry vychozi bod a dulezite informace pro cykloputovani v teto oblasti?
diky moc,

Ales.

[ Zpět ]
Datum: 08.08.2005
Autor: Neregistrovaný uživatel (Ales)
  • Re: Toulovcovy mastale

dobrá je,si myslim, proseč ale vpodstatě je to jedno. hned jak tam přijedeš tak si pořid mapu!!! je skvěle udělaná:)

[ Zpět ]
    Autor: Neregistrovaný uživatel (vette)
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

a co tip na ubytování - kemp - nebyl by ?
      Vím jen o jednom kempu - Borová viz Velo č.4/2004 ten je ale trochu z ruky, víte o něčem bližším ?

Nějaké penziony jsou na mastale.cz, víte o něčem dalším ?

Díky

[ Zpět ]
      Autor: Neregistrovaný uživatel (Jožin)
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Vloni jsme byli v Maštalích také na víkend. Bylo to v září, tak jsme hledali ubytování pod střechou. Z několika možností jsme jako nejlepší vyhodnotili ubytování v hostinci Na Skalách v Budislavi. Bylo to tam docela dobré, nestálo to moc a jako východisko vhodné. Fotky z našeho víkendu jsou na http://www.cyklostranky.cz/kronika/2004/mastale...

[ Zpět ]
    Autor: Neregistrovaný uživatel (Jaromír Krejčí)

Nějaké informace jsou i na
    www.nakole.cz/clanky/clanek.php3?id=60

[ Zpět ]
    Autor: Neregistrovaný uživatel (Václav)

v proseči je turistická ubytovna. je to objekt po rekonstrukci a velmi pěkný. od 2 nocí výše cena 160,-kč/noc. pokoje 11,10,2x6. u každýho záchod a sprcha. mrkni na www.mastale.cz

[ Zpět ]
    Datum: 10.08.2005
    Autor: Neregistrovaný uživatel (vette)

Ahoj, byla jsem tam minulý týden, záleží. kde budeš mít výchozí bod. Já jela jednou přes Zderaz, Proseč,z náměstí doleva, za autobus.zast.pak po zelené klasické turist.značce, je to trochu i na kolo do ruky, ale paráda, lesem, přes vodu, Mojžíova studánka, kolem dětského tábora, kam jsem jezdila jako vedoucí, skončila jsem na Polance na polívce..dobře tam vaří, posezení venku.. Druhý den jsem jela obráceně, přes Jarošov,Budislav, tam vede klasická cyklostezka-v pohodě lesní cesty, borůvky.. dojela jsem do Nových Hradů, prohlídla zámek..no prostě pohoda. Krásně si to užij.

[ Zpět ]
    Datum: 10.08.2005
    Autor: Neregistrovaný uživatel (spravnababa)

Minulý víkend jsem strávil v TM a okolí, trasy jsou výborný, dělaný s maximální snahou vyhnout se sinlici. Pokud jsou na trase náročnější místa, nejsou příliš dlouhá, takže nezkušený biker/ka může v pohodě slézt z kola a moc se nezdrží. Bydlel jsem v hotelu Renospond ve Zderazi, pokud Vám nevadí komunistický retrostyl 70-80. let, místo v "ubytovně" mají asi skoro vždy, kola je možno schovat v jakémsi skladu :-)

[ Zpět ]
    Datum: 16.08.2005
    Autor: Neregistrovaný uživatel (Jožin ([email protected]))

V Maštalích jsem byl tuhle sobotu (27.8.) víceméně na průzkumu co se od nich dá čekat. Velmi příjemně mne překvapily a rozhodně se vrátíme s celou partou nejméně na prodloužený víkend. Potvrzuji vhodnost okamžitého zakoupení perfektní mapy á 49 Kč. Návštěvy mikroregionu Toulovcovy maštale s jeho skalními městy, pohodovými lesními cestami, terénními vložkami i nově postavenými rozhlednami rozhodně nebudete litovat. Peldy z Mandarínů

[ Zpět ]
      Datum: 30.08.2005
      Autor: Neregistrovaný uživatel (Peldy)
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Do vaší knihovny
Tip na letošní dovolenou

Šumava na kole

(CK Frčíme)
16.05.2025, 3 dny
6 900 Kč
cyklistický Autobusem

Brdy v Západních Čechách na kole

(CK Frčíme)
31.05.2025, 5 dní
9 500 Kč
cyklistický Autobusem

České středohoří na kole: Porta Bohemica

(CK Bondo)
01.06.2025, 6 dní
7 940 Kč
cyklistický Vlastní doprava
Seznamka

Hledám: Hledá se E-biker-ka

Hledám: Hledá se E-biker-ka
11.04.2025
Hledá se E-biker-ka ideálně z Prahy (nejlépe 4) nebo v Praze žijící (případně odkudkoliv po Čechách- dorazím - rád…

Hledám: muže na vztah vážný

10.04.2025
Je možné v dnešní uspěchané době potkat ještě může, který si udělá čas na společné chvíle s ženou, muže který umí…

Hledám: Parťáky/čky na Cestu k Jaderskému moři a zpět

09.04.2025
Zdravím všechny cyklisty/ky, jmenuji se Leonard Votápek, a celkem mě začalo bavit kolo, jako doplněk k atletice.…
Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

224 cyklistů (1 přihlášený)

Atlas Mountain Race – marockými horami na kole

Poprvé jsem v zimě letěl s kolem do teplých krajin. Účastnil jsem se bikepacking závodu Atlas Mountain Race v…
Fabulator | 11.03.2025

Rodinný bikepacking končí: Z Nízkých Tater přes Muránskou planinu až do Dobšiné

Po noci strávené na horské chatě jsme se probudili a zjistili, že jedno z kol na mém zamčeném bicyklu bylo…
Kristina | 20.01.2025

Nekonečná bikepackingová dobrodružství: Objevování Velké Fatry

Po návratu z hudebního festivalu, kde jsme s manželem prožili bouři, jsme se vrátili k našim dětem, které…
Kristina | 13.01.2025