reklama
Země: Česko Česko, Slovensko Slovensko

3 dny na kole - PORAĎTE

Ahoj! Chci vás všechny poprosit o radu :-) S kamarádkama ze střední jsme se rozhodly že si na tři-čtyři dny vyrazíme na kolo. Ani jedna nemáme žádnou zkušennost ale rozhodně nás to láká. Prosím poraďte nám nějakou stesku pro nadšené začátečnice kde nebube chybět dobré pivo nějaké koupání a místo na přespání ve stanu. Díky!

[ Zpět ]
Datum: 05.06.2005
Autor: Neregistrovaný uživatel (Helena ([email protected]))
  • Re: 3 dny na kole - PORAĎTE

A co třeba jižní Čechy, podle hranice v úseku mezi Českou Kanadou, Novohradskými horami až třeba Šumavou. Je tam spousta cyklostezek, terén je přijatelný, kde není stezka je minimální provoz, hezká příroda, dobré pivo a pokud zcela selže počasí, není to daleko a dá se dobře vrátit.

[ Zpět ]
    Datum: 06.06.2005
    Autor: Neregistrovaný uživatel (Glum)
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Díííky :-)

[ Zpět ]
      Datum: 07.06.2005
      Autor: Neregistrovaný uživatel (Helena ([email protected]))
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Důrazně doporučuji Chlum u Třeboně. Na tři dny ideální.

[ Zpět ]
      Datum: 07.06.2005
      Autor: Neregistrovaný uživatel (Peldy)

Třeboň,možno jet i do Rakouska,není moc obtížné,střed.384721905-6-Doubí-sportcentrum Třeboň ahoj Zola

[ Zpět ]
      Datum: 15.06.2005
      Autor: Neregistrovaný uživatel (zola)

Cauec holky,odkud jste? To by mozna bylo dobry napsat,asi tezko by jste vyrazili na druhy konec republiky od vasich domuvu ne? Kdyztak muzete jet s nama,taky neco planujeme,jenom nevime kam:-),pokud by vam ovsem nevadila panska spolecnost-je nam kolem 20-ti. Kdyztak se ozvete...cauec

[ Zpět ]
    Datum: 15.06.2005
    Autor: Neregistrovaný uživatel (Martin)
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Do vaší knihovny
Seznamka

Hledám: Kamarádku na vyjížďky, Praha a okolí.

25.10.2024
Ahoj, Hledám slečnu, co se nebojí šlápnout do pedálů, má smysl pro humor a ráda se projede se mnou po Praze i…

Hledám: Cyklovyjížďky na e-kole

19.09.2024
Hledám prima parťáka - cyklistu s e-kolem ve věku cca 60 let na společné pohodové výlety do okolí Prahy i dále. Já…

Hledám: Nejen z mého kraje - parťačku nejen na kolo :-)

01.09.2024
Ahoj,rád bych vyrazil na projížďku s parťačkou. Sdílení zážitků je přece jen prima :-). Jezdím na kole bez motoru…

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

467 cyklistů (7 přihlášených)

Cesta do Prahy (podruhé) a tentokrát úspěšně

Pročítám si své staré blogy a zjišťuji, že jsem Vám něco dlužen. Na začátku roku 2021 jsem napsal blog s…
Stanley58 | 13.11.2024

RUNDREISEN 2024: Dunajec - Wisla - Saalach - Soča - Kwisa ... + Hel

Protože se přece jen trochu cítím součástí zdejšího společenství, rozhodla jsem se opět přispět, i když jsem…
Quatsch | 04.11.2024

Bikepacking přes Slovensko pokračuje: Z Čachtic do Gaderské doliny

Poté, co jsme se dvěma dětmi úspěšně projeli Malé Karpaty a zjistili, že náš syn Oskar je schopen ujet až 50…
Kristina | 03.10.2024