Asfaltka v lese za peníze z EU.
Kde to je???
Byla to normální cesta lesem, na které rostly houby a lesní jahody. Teď je z ní, za peníze z EU, asfaltová silnice. Proasfaltované čtyři miliony. Od vsi je její začátek vzdálen kilometr a vede k němu rozježděná polní cesta. Končí po sedmi stech metrech uprostřed lesa.
Tady začíná.
A tady na křižovatce lesních cest končí.
Je dost šíroká, aby se na ní vešly dvě auta vedle sebe
Jak je vidět, za měsíc co funguje, tady jedno auto už projelo.
Takových skvěle vyvedených mostků je tu hned několik. Za kolik jeden? Dvěstě nebo třista tisíc?
Prostě ukázka, co se taky děje s penězi z Evropské unie. Protože stavební firma chtěla čtyři miliony hned po dokončení, musela si obec vzít úvěr a na úroky si bude muset sáhnout do vlastního rozpočtu. Asi hluboko. Samozřejmě, že vím, proč se tohle všechno vlastně dělá, ale jen mne napadá, jestli to za to stojí.
http://bicera.blog.idnes.cz/c/96418/Asfaltka-v...
A nakoláci mají dělat co?? vzít krumpáče, kolečka a jít jí rozebrat?? Brečíš hezky, ale na blbym hrobě
lesníku, jseš teda pěknej tydýt. Zkus nějakou vlastní tvorbu, když ti nejde kopírování. A nebo alespoň vynech popisky obrázků. Jinak to vyzní jak text od nějakého retarda... :-)
Ale jinak podnětný článek. Aspoň víme, k čemu nám ty peníze z EU jsou. Mimochodem, jak z EU, EU ty peníze vyrání? :-(((
njn, ale nějak mi tam chybí kde to je, co to je, za kolik to opravdu je, z jakého důvodu se to stavělo... Mám pocit, že zrovna v tomhle případě ten blogař jen někde zahlídnul kus nové asfaltky a v duchu dnešního módního hudrání na všechno si jen dovodil zbytek... A nebo má třeba pravdu, ale absolutní absence konkrétních informací a zdrojů z toho pro mě dělá BLESKovou zprávu.
A toho kopíráka už vůbec nechápu. Navíc se tady trochu moc množej... :-(