reklama
Země: Česko Česko

Vranovská přehrada - okolí

Poprvé budu na Vranově. Dejte vhodné tipy na cykoturistické trasy v okolí s rodinou. Dojet někam autem a okružní jízdu cca 40 km a vrátit se k autu.
Rakousko, Valtice apod.

[ Zpět ]
Datum: 25.06.2008
Autor: Neregistrovaný uživatel (bulls ([email protected]))
  • Re: vranovská přehrada -okolí

Zalezi kde budete bydlet, ale dost se toho da i bez auta a vejde se to do uvedeneho limitu 40 km. Mestecko Hardegg rozhodne stoji za videni, vyhlidka na totez z ceske strany, pak vinice Sobes, zricenina Novy Hradek, Cornstejn, prihranicni cyklotrasy v Rakousku jsou moc pekne, zvlaste usek mezi vinicemi pred Retzem, znojemske podzemi, cyklostezky kolem Dyje na ceske strane....Priprav ale rodinku na kopce. Ne dlouhe, presto vsak vyzivne. Pozor na turisticke trasy, nektere jsou i pro big bikera na kole nesjizdne a i s kolem na hrbete obtizne pruchozi. Nevim jak velke mas deti, ale tech 40 km muze byt v tamnim terenu docela dost. Jo, zapomel jsem na Vranov a Bitov, druhy je lepsi, ale novy Hradek je diky skvelym pruvodcum stejne predci. Na webu mam nejake fotky, byli jsem tam na dovolene letos i loni.

[ Zpět ]
    Datum: 26.06.2008
    Autor: m
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: vranovská přehrada -okolí

Mužeš zajet do Retzu, tam je údajně největší náměstí v Rakousku a mají tam i cyklistické muzeum. Taky už výše vzpomínaný Hardegg je supr, nejmenší městečko v Rakousku má asi 80 stálých obyvatel (zbytek jsou chalupy vídeńáků).
    Na naší straně celý národní park Podyjí.
    Jinak Valtice a Lednice jsou z Vranova asi 90 km, to už je dost z ruky.

[ Zpět ]
    Datum: 26.06.2008
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Do vaší knihovny
Tip na letošní dovolenou

Šumava na kole

(CK Frčíme)
16.05.2025, 3 dny
6 900 Kč
cyklistický Autobusem

Brdy v Západních Čechách na kole

(CK Frčíme)
31.05.2025, 5 dní
9 500 Kč
cyklistický Autobusem

České středohoří na kole: Porta Bohemica

(CK Bondo)
01.06.2025, 6 dní
7 940 Kč
cyklistický Vlastní doprava
Seznamka

Hledám: Hledá se E-biker-ka

Hledám: Hledá se E-biker-ka
včera
Hledá se E-biker-ka ideálně z Prahy (nejlépe 4) nebo v Praze žijící (případně odkudkoliv po Čechách- dorazím - rád…

Hledám: muže na vztah vážný

10.04.2025
Je možné v dnešní uspěchané době potkat ještě může, který si udělá čas na společné chvíle s ženou, muže který umí…

Hledám: Parťáky/čky na Cestu k Jaderskému moři a zpět

09.04.2025
Zdravím všechny cyklisty/ky, jmenuji se Leonard Votápek, a celkem mě začalo bavit kolo, jako doplněk k atletice.…

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

254 cyklistů (5 přihlášených)

Atlas Mountain Race – marockými horami na kole

Poprvé jsem v zimě letěl s kolem do teplých krajin. Účastnil jsem se bikepacking závodu Atlas Mountain Race v…
Fabulator | 11.03.2025

Rodinný bikepacking končí: Z Nízkých Tater přes Muránskou planinu až do Dobšiné

Po noci strávené na horské chatě jsme se probudili a zjistili, že jedno z kol na mém zamčeném bicyklu bylo…
Kristina | 20.01.2025

Nekonečná bikepackingová dobrodružství: Objevování Velké Fatry

Po návratu z hudebního festivalu, kde jsme s manželem prožili bouři, jsme se vrátili k našim dětem, které…
Kristina | 13.01.2025