Vyrazili jsme s kamarádkou na prodloužený víkend na Sázavu a pro velký úspěch ještě na další víkend. Jen tak pěšky a vláčkem, žádné lodičky nebyly.
https://www.rajce.idnes.cz/marin7/album/2024-8...
Týbrďo, já měl FAKT chudý dětství... =-O
Chlape, Ty nezklameš. Hezké pokoukání.
Lodičky jsou fajn, kolo taky, ale je fakt, že pěšky to má taky své kouzlo.
Ani jsem nic moc neplánoval. Jen jsem se tak potuloval a kamarádka se na dvou místech přidala. Sranda byla, když jsem se na Konopišti ptal na plovárnu na Sázavě. Že už jsem jednu viděl a jesti jich není víc. Paní z íčka mě poslala do Senohrab. Tak jsem tam dojel vláčkem a zjistil, že je to ta samá z minulého víkendu, akorát jsem přišel ze druhého břehu.
Ta plovárna se jmenuje Baštírna a je jak z Rozmarného léta.
Dostal jsem podobný nápad. V červnu jsem vyrazil na kole. Vyjížděl jsem ze Ždírce nad Sázavou a tak nějak jak to šlo podle řeky do Děčína, pak domů na Mělník. A stihnul jsem i fočus v telce na Marjánce ve Stříbrné Skalici. Byl to fajn delší víkend a něco přes 500 km na kole.
Ano, ze Ždírce nad Sázavou, tak jak píšu v mém komentáři...:-) Tam jsem přijel vlakem.
Ani Google maps tuhle obec neznají, natož Mapy cz. Divné. Kdysi jsem vez tchýni do Jablonečku. V Semilech jsem to otočil, protože z toho nakonec vylez Jablonec nad Jizerou.
jéééé, nad Doubravou. Pomotal jsem to, omlouvám se. Tamní kraj neznám, a tak mě to ani netrklo.
A přitom v poznámkách to mám správně. Vrtalo mi hlavou proč tak "blbý" dotaz od Ifči. Ale tenhle můj kiks mě nenapadl:-)) Ještě jednou se omlouvám.