Prosím, aby se mi ozval každý, kdo tomuto podvodníkovi naletěl. Uvádí, že má spolehlivé informace ohledně sázení, chce platit přes paysafecard nebo Skrill. Jeho některé odkazy
nitexe.blogspot.com
netese.blogspot.com
bentres.blogspot.com
cevese.blogspot.com
a jeho čísla
733 431 967
731 263 122
723 018 048
Kontaktujte mě na [email protected] pokud vás tento člověk podvedl nebo očernil vaše jméno!!!
No jo, když je někdo tak hloupý, že sází... :D
proto se u nás nesází ale už roky jenom seje řepka
Znám chytrý lidi, co celkem úspěšně sázej.
...asi kolík do jamky...;-)
Co je na tom podvodného, že chce zaplatit za "spolehlivé informace"? Vždyť tihle lidé se zaručenými spolehlivými tipy jsou tady od nepaměti, zrovna tak lidé co jim za ně platí :-))
Přitom je to tak prosté, kdyby měli spolehlivé informace, tak toho využijí sami a budou v klidu jen a pouze vyhrávat.
Bývalý kolega v práci byl odborník na všechno. Mimochodem s nejméně s milonovým dluhem, ale to ho naprosto nevzrušovalo. Hodlal rozjet spoustu byznysů, jeden z nich jako poradce na kurzové sázení. Vždycky se tvářil velice důležitě, když o něm mluvil.
Ale když jsem se ho zeptal, proč si teda nevsadí sám a nevyužije svých cenných informací, dlouho mlčel. :-)
Sázení je leda pro podvodníky na straně jedné a zoufalé lidi na straně druhé.
S poslední větou bych až tak nesouhlasil. Bývalého kolegu baví sledovat sport, dost se v tom orientuje. A sází na výsledky. Neživí se tím. Jen ho to prostě baví, má radost když se trefí, sledování zápasů je pro něj napínavější, a plus mínus je furt na svých, občas mu to přilepší.
....v dnešní době "koupených" zápasů sází na sprt opravdu jen ze zábavy nebo ten zoufalec...:-(
Copak sázení, ale kam se teď vydáš na cesty?!?
Za dlouhých covidových večerů by se nějaký tvůj cestovní report četl moc pěkně!!!
Však já jezdím jak ze řetězu utržený. :-)
Covid necovid
Usmyslel jsem si, že objedu republiku na koloběžce během prodloužených víkendů. Někdy sám a někdy s Terezkou.
Už máme za sebou 3 víkendy - vyjeli jsme z Ostravy a skončili v Rychnově nad Kněžnou.
Tak si pěkně jedeme na malých koloběžkách, Terezka zachraňuje broučky u cesty, aby je něco nepřejelo, všude se zastavíme a pokocháme, nebo taky jdeme jen tak pěšky lesy a lukami ...
No a večer postavíme stan a pečeme špekáčky
Koukám, že ten nápad ti přebrala i Nova - už pár dní běží v upoutávkách, cosi na téma "proč neoběhnout v době covidové republiku a jak na to" :o)))
Možné to je, ale nemám už asi 10 let televizi :-)
A u Terezky mám velký vroubek. Došlo k drobné neshodě ohledně času ranního vstávání a nedopatřením jsem jí rozebral stan a vyklepal ji ze spacáku.
A od té doby se mnou nemluví a hledá si někoho lepšího.
Takže mám asi po Terezce. :-(
Že by jí taková drobnost rozhodila?!?
Tedy pokud si ji nevyklepával ráno v 5 :o)))
V té televizi to bude ve Víkendu "jak za dovolenou obejít republiku"
Ohledně času vstávání padly dva návrhy. 7 hodin a 10 hodin. A já se držím názoru, že pokud je mezi dvěma lidma jen jeden rozumný, k hlasování nesmí dojít. :-)
Na ten pořad se kouknu na netu. Ale pokud se to má stihnout za dovolenou, asi tam bude hodně přesunů vláčkem.
Já jsem ještě nevyplýtval den dovolené, využívám prodloužených víkendů + plazmy.
A co ten čas zprůměrovat?!?
Vychází docela slušný kompromis.
Udělat kompromis znamená přistoupit na její návrh :D
Tak tenhle názor by mě naštval i bez vyklepání ze spacáku :o)))
No jo, pravda bolí :o))
Hele, nemáš už kroutit volantem, provokatére?!?
:o)))
Ne, až zas zítra od 4 ráno :)
"vražda, smrt, zabití"
Proboha, já sednout za volant ve 4...
jak zvládáš ty rána?
Někdy je to krute. Zvlášť když jdu spát před půlnocí a vstávám 2:15. A když je to tak 4 dny po sobě, tak už to začíná připomínat to, co jsi napsal :D
Ale zítra vstávám až v 2:30, takže je ještě moc brzo jít spat
Když jsem tohle provozoval jako mladej kluk, tak vždycky v pondělí jsem tam byl v pohodě včas. V úterý jsem tak tak dobíhal na poslední chvíli. A ve středu za mne téměř pravidelně vyjížděla záloha a já se přidával až někde na trase. Největší peklo bejvalo, když začínalo svítat a do očí řízlo sluníčko.
Oddychli si, když jsem dostal dobrého parťáka a chodil jsem skoro furt na odpolední. To byla pohodička :-)
:-)))
Je tu taky pár takových, co vždycky ráno vypadají jak zombici, tak přešli na pravidelné odpoledni :-)
Já skončil na delenych směnách, takže většinou jezdím tak 4:00-8:00 a odpoledne 13:30-19:00 plus minus hodka. Ale víceméně už jen pondeli-patek, takže víkendy volne, a jakžtakž nějaký režim a pravidelnost. To v klasickém turnusu ranních, odpoledních a nočních není
Už máš někam letenky? Ja na září na Maltu :-)
Budeš přistavovat kůlnu ? ;-)
Zatím vyčkávám.
Kdyby ti ta Malta vyšla, tak se koukni i na Gozo a Comino.
Comino je o ničem, ale Gozo je super :-)
Byli jsme tam už loni v červnu, teď si to zopakujeme, opět se stanem.
Před týdnem jsme se měli vrátit z Mallorky, takže jsem použil voucher za zrušený let na zářijovou dovolenou. Sice to mělo být Skotsko, ale tam to zatím nevypadá moc optimisticky :(
Však na Cominu je Modrá laguna a ta je fajn. :-)
Moc lidí. To už je lepší přejít přes kopec do některé z těch dvou ostatních - taky pěkně a skoro nikdo tam není
Vidíš, ani jsem nevěděl, že tam jsou nějaké další laguny. Krčili jsme se s Terezkou na svém 0,5m2 a hlídali loď, aby nám neutekla.
Někteří přeplavali na druhou stranu, tam bylo víc místa.
Myslím, že už je nejvyšší čas kouknout se na letenky. :-)
Modrá laguna je s tím množstvím lidí fakt šílená
Tohle je jedna z těch dvou dalších:
https://img27.rajce.idnes.cz/d2701/16/16196...
Tam už byla fakt pohoda.
Jestli naši domácí budou tu lagunu chtít vidět, tak to zas spojíme s prespanim, tak jako loni