Zdravím všechny. Sháním apku která bude online ukazovat mojí polohu, a budou moci to online sledovat přátelé na svých mobilech. Poradí někdo? Díky. Případně na mail [email protected]
Edomondo. Musí to mít nainstalované i přátelé, aby mě mohli sledovat?
Tak jsem to stáhnul, ale chce to po mě při přihlášení souhlas s mými soukromými údaji z mobilu. Tak jsem to zase odinstaloval...
Ale to mají všechny podobné aplikace, bez toho to nefunguje.
To si musíš rozmyslet co chceš, jestli chceš aby tě mohli šmírovat všichni nebo nikdo :-)
A nebo to neodesílat přímo z aplikace v mobilu. Co jsem tak pochopil, tak Garminy něco takového umožňují. Dají echo o poloze mobilu do garmiňácké aplikace a mobil to jen datově odešle kamsi do garmiňáckého centra, ke kterému se zas připojí ti, co chtějí pohyb sledovat.
Jestli to cucá něco navíc z mobilu ale netuším, víc jsem to nestudoval, nepotřebuju to zatím.
Tak bez toho to asi nepůjde. Pokud má aplikace umožňovat sdílení tvé polohy s přáteli, tak samozřejmě musí znát přinejmenším jak tu tvoji polohu, tak tvoje přátele.
A pak je třeba počítat s tím, že mobil zapnutý na online vysílání polohy sežere hodně energie a taky dat.
Já osobně používám mapy.cz, kde dám vždy večer "sdílet polohu" a pak už to nabízí spoustu možností sdílení přes všemožné jiné komunikační appky. Což lze případně dělat při každé větší zastávce.
tos udělal dobře. Posílej přátelům korespondenční lístky nebo pohlednice z cesty.
Prosím, jak se to na tom Endomondu aktivuje, abych mohl polohu sdílet? Nějak to nemohu najít.
Garmin má v mobilní aplikaci Connect funkci LiveTrack
Ta dělá to, co ty chceš.
Spáruješ svoje zařízení Garmin s telefonem, u něj musíš mít zapojené datové služby, a vysíláš.
Taky chtějí souhlas se zpracováním dat, jak vidíš.
Toho bych se nebál, stejně tě šmírujou ať souhlasíš nebo ne :-)
pokud ti jde o jenom o polohu, tak v androidu v mapách google dáš sdílet a je to. Osobně, když vyrážím někam do lesa, tak tam nasdílím přítelkyni, kdyby mě kleplo, tak aby věděla, kde mě mají hledat :-)
Co přítelkyně má nastaveno, aby se jí ukázalo kde jsi? Dík.
Zkus tuto https://play.google.com/store/apps/details?id...
Anebo Pathshare
https://play.google.com/store/apps/details?id...
Pošleš odkaz třeba přes sms a druhý tě sleduje na mobilu nebo PC. Akorát to je náročnější na spotřebu ale několim hodin v pohodě.