Čechy lmjsou obkroužené horami, a tak to bez jejich přejetí nelze. Ale přes Rozvadov to není žádná tragedie, prostě sledovat E14.
Na silnici se skoro nedostaneš, vedle je vedená komunikace pro zemědělce a cyklisdy, někde u Lauf už začnínají pěkné cyklostezky, tedy pro tebe v opačném směru končí.
Přes Domažlice by to bylo oklikou.
Pak Přimda, Bor, to je dolů, kopec ve Stříbře, a jsi v Plzni.
Tady je záznam na Rozvadov, teda v opačném směru...
ještě výškový profil trati, zase v opačném směru
Nemusite dale psat odpoved. Staci od Jindry info.
Jinak syn už za sebou France,Belgie,Luxembursko,France,nyni Norimberk na pause, celkem do Norimberk 1200km. Pozitri v noci nebo v nedele poledne-večer bude doma.
Doufám, že z té cesty budou nějaké fotky, které sem budeš moct dát.
Parádní výkon.
Jooo nekdy pridat fotky. Je vyčerpany,potrebuje relax :-)
Byl moc spokojeny cil k domu. Minus jen blby pocasi.
Pejsek ho vítá! Psi dokáží vyjádřit radost a návraty jsou nejlepší. Gratuluji.
Říkala jsem svému synovi: Arabice syn jede na kole z Paříže domů. On mi na to řekl: Já bych to dal autem.
Syn nema auto a chce relax na kole krasne prirody. :-)
Už by měl být doma.
Až ho poceluješ, nakrmíš, a pomazlíš se, dej vědět, prosím
Dam ti vedet? Nelibi cestu cislo 14,česke ridiči šilene rychle jezdi, vzdaval jezdit nočni jizdu,našel autobusove zastavku tam spal. druhy den jine cestu bez auta. Mnoho lepši nemecki ridiči!
Ano to je normální, bohužel je to ale spíš tou hranicí a policií.
Čeští řidiči po přejezdu do Německa zmírní a a 95 procent z těch, co se u nás chovají jako magoři jede jako Němci v Německu.
Bohužel mám zkušeností ověřený dojem, že Němci po přejezdu do Česka velmi často přejdou na "český modus" řízení a chovají se jako prasata také.
Takže bych to viděl spíš na špatnou práci Policie ČR
Proto, když jezdím do Francie, startuju až z Rozvadova. U nás se jezdí mizerně.
To dává smysl, my jezdíme na kolech Strážný-Pasov bez větších problémů po hlavní, ale jet Strážný -Strakonice bych si netroufl ani náhodou...
Tož to já se troufnu aj na Magistrálu, ale proč si kazit výlet
Magistrálou občas na kole jezdím, ostatně jeden ze záměrů soutěže do práce na kole bylo právě použití magistrály, mívali jsme " závěrečnou a medailovou" párty na střeše garáží vedle Smetanova divadla, tam se jinudy na kole ani dojet nedá...
Ale magistrála proti silnici Strážný-Strakonice je klidová záležitost :)