Dobrý den,
Jsem studentka čtvrtého ročníku.
K mé diplomové práci práci bych potřebovala zodpovědět pár otázek ohledně marketingu a ekologii. Budu moc ráda, když si najdete pár minut volného času, a vyplníte krátký dotazník. Dotazník je anonymní, nikde nebude zveřejněno Vaše jméno. Děkuji za pomoc a přeji hezký den.
https://www.survio.com/survey/d/C4F7M4X2S6R2E1T6Y
Horší než jehovisti a množej se jak trpaslíci...
asi nejlepší otázka :
25. Jste žijete:*
možné odpovědi :
ve městě
na venkově
:)
na druhé místo dávám
22. Jaký je Váš současný status?*
a k tomu se hodí písnička Nelajkla mi status jako prdel na hrnec
https://www.youtube.com/watch?v=-adA1tS6zQY
Co je to kurnik za śkoly?
Já dostal plán silnice, vedla přes dráhu, že prej by to chtělo nějakej most. A 6 týdnů na to, abych ho navrhnul, spočítal a nakreslil.
A dneska místo diplomky vymejšlej dotazníky.
Tak tohle opravdu ne! Otevřel a zase rychle zavřel. :-(
Nejlepší je stejně Green šunka, o té se tam nikde nepíše.
Dovolím si přispět citátem známého, který se kdysi z vlastní inciativy pokusil o testování "ekologicky šetrných výrobků".
Závěrem jeho elaborátu bylo: "Mnoho jsem nezjistil, ale něco přece: Prášek je buď ekologický nebo prací."
To by mi přišlo jako pěkná tečka za "green marketingem".
Přesně tuhle zkušenost jsem udělal kdysi s Arvou a jakousi alternativou, odbouratelnou bio- nebo eko- Arvou (na mytí motorů). To bylo úplně na začátku tohodle šílenství.
Pčesně to samé s impregnací na boty a oblečení.
Ja. Totéž s vodou ředitelnou barvou na čerstvý pozinkový plech versus ředidlový Formex.
No, na tento server průzkum opravdu nepatří.
Koupil jsem si poměrně drahou nafukovačku, doma jsem zjistil, že je vyrobena ekologicky z palmového oleje. Vydržela mi čtyři týdny používání. Ta druhá bez ekologických nápisů vydržela deset let. A dalo by se v tomto duchu dlouho pokračovat. Dobře, ekologie nějaký smysl asi má, ale zatraceně hodně se zneužívá. Takže jak je na něčem nápis ekologický, je potřeba zbystřit, bude to dražší, bude to hůř fungovat a méně to vydrží, takže uhlíková stopa bude v součtu nakonec vyšší.