Nabízím mapu-leporelo cyklotrasy ODRA-NISA (Jablonec-Ueckermünde-Usedom) 1:50 000 (PC 299 Kč). Přidám mapu Dunajská cyklistická cesta Bratislava-Štúrovo (PC 134 Kč) a německého mapového průvodce Donauradweg von Passau bis Bratislava. Vše jako nové za 300 Kč i s poštovným.
Cyklotrasa Odra-Nisa je pěkná a mohu ji jen doporučit, jeli jsme ji loni. Na stránkách eva-lupen.dobrodruh.net mám fotky i cestopis. Třeba pro inspiraci :-).
Reaguji, neb se mi Odra-Nisa také líbila.
Pročpak jste nedojeli k moři?
V Riethu jste moře nemohli vidět, to bylo Neuwarper See, s kousíčkem Štětínského zálivu.
Nechci odrazovat zájemce o mapu, ale já jsem mapu na této cestě vůbec nepotřebovala. Měla jsem jen seznam obcí, cesta byla dobře značena.
Cesta je dobře značena, ale s mapou se líp plánuje.
Já bez mapy nikam nejezdím. Ráda vím co mne čeká a jak to vypadá dál. Krom toho ve městech ze stezky sjíždíme do centra nebo hledat supermarket, a kdybychom nevěděli kudy vede dál, tak nevím kde bychom bloudili.
Úplně k moři jsme nedojeli kvůli času a kvůli počasí, které se mělo zkazit. A já už jsem tam v těch končinách kdysi byla při cestě na Rujanu.