Dobrý den, prosím o radu v jakém kempu poblíž Lipna se dá ubytovat v malém stanu, a je zde možnost uschovat kola někde v zamčené garáži, stodole nebo skladu.
Jedeme na 4 dny a tak prosím o rady na zajímavé místa kam se podívát.
Velice děkuji.
Rozhodně bych nevynechala Schwarzengberský kanál, Zadní Zvonkovou, Vítkův hrádek.
Ale vše záleží na tom, kde budete bydlet.
Jen teda doufám, že mi odpovědí nebude reklama na ten nejlepší a nejskvělejší kemp...
Moc děkuji za tip na Cyklo cíle. Kde budeme bydlet je vlastně součástí otázky. .....
Je nám to jedno, jen kde nás vemou s malým stanem a autem, (3lidi a 3kola) ale co s kolama??? Je kemp kde nám je za úplatu zamknout???
Radko moc dík, kdyby jsi dala ještě tip na ubytko s kolama, přenechám ti za odměnu manžela:-))))
Tak vážně, opravdu moc děkuji. Jsem vděčná za každý poznatek.
Děkuji, manžela ti nechám, mám svého :o)))
Co se týká kempů - podél Vltavy jsem spala vždycky jen na vodě, takže jen ve vyhlášených vodáckých kempech.
Kolem Lipna jsme pak bydleli dál - na Blanickém Mlýně mezi Prachaticemi a Volary, ale nevím, jestli tento kemp ještě funguje.
Odtud jsme pak jezdili rovnou na kole nebo jsme popojeli kousek autem.
A pak v penzionu Stožec, což je bývalé nádraží.
Loni v létě jsem spal tady: https://mapy.cz/s/1Dod1
https://www.penzion-lipno.cz/autokemp
Je to přímo naproti nádraží v Černé v Pošumaví.
Malý a klidný kempík pro obytňáky, ale stan se tam postavit dá tady. Kola se schovávají do stodoly (za 20Kč), která se zamyká.
no malej-jardo, to jsem si o tobě nemyslel, hned sem šoupnout reklamu ;-)
Doufám, že až tam přijedu příště, dostanu za to slevu. :-))
Když jsem viděl ten cirkus (velký autokemp v Černé) za mostem, tak jsem byl rád, že jsem spal, kde jsem spal.
Moc dík malej Jardo.
Ta zamykaci stodola je přesně co hledám. Ale paradoxně bych dala přednost většímu kempu, kde je třeba letní parket, nebo disco :-) Chceme po večerech s holkama trosku trdlovat.
Tak dyz nikdo nic nepřidá pojedeme podle malého Jardy, slevu mu tam vyridime:-)
Všem moc dík.