Ahoj všem,
ráda bych se poradila - v červnu se chystáme s kamarádkou na 5 dní do Nizozemska, letíme do Amsterdamu. 3 dny bychom rády strávily cestováním na kole. Neměli byste tipy na celodenní výlety? Zvažuji dvě možnosti, buď se vracet vždy večer do Amsterdamu, popřípadě udělat třeba dvoudenní výlet s přespáním jinde. Náročnost tak střední (na kole pravidelně nejezdíme, ale něco vydržíme :-). A ještě dotaz ohledně map či jiných podkladů - kde se po nich nejlépe v Praze poohlédnout?
Moc děkuji za odpovědi!
Alžběta
Je otázka, zda mapy kupovat. S překvapením jsem zjistil, že offline Mapy.cz pro Android obsahují i cyklotrasy tak, jak jsme na ně na území ČR zvyklí. Ale třeba nakonec taky něco koupím, ale jestli, tak určitě až na místě.
Mimochodem letos bych měl v Amsterodamu končit svou cyklodovolenou. Máte nějaký tip na ubytování nebo tip na server, kde by se dalo sehnat? Nechci hotel a nesmí vadit jízdní kolo. Stanování bych se letos rád vyhnul, pokud mne jiné ubytování při internetovém průzkumu nepřijde jako finanční sebevražda. Pojedu sám.
...S překvapením jsem zjistil, že offline Mapy.cz pro Android obsahují i cyklotrasy....
Nejen pro Android.
mapy jsou úplně zbytečné, celá síť stezek je skvěle a dokonale značená, není nutno nic řešit, stačí jen vědět kam chceš jet , to je moje zkušenost, nocleh se dá řešit operativně taky, záleží na tom jaký nocleh máš na mysli
Moja osobna skusenost je, ze v mestach si treba velmi davat pozor na bicykle. Stale sa kradnu a pootm predavaju pod cenu (vela ludi si kupuje prave kradnute bicykle). Na vidieku to je mensi problem.