Prosím znalce cyklotras z Martiňáku na rozcesti v Jámě, cyklo č.46, jaký je tam povrch a jeho kvalita?
Dále trasa od Horní Čeladné kaple po Kociánku přes Podolánky, cyklo č.46, povrch a jeho kvalita?
A konečně Kociánka nádrž šance, cyklo č.6178, povrch a jeho kvalita.
Chystám se to projet v úterý ale mé klouby už nesnesou těžký či příliž nekvalitní terén. Každý otřeš je dost citelný:-)
Budu vděčný za každou radu popis nebo připomínku.
Jestli si to pamatuji dobře, tak krom krátkého úseku na začátku z Bařinek k "Jámě" se šotolinou, je vše asfalt v kvalitě na silničku.
Ty druhé dvě trasy byly normální asfaltky (kaple-Kociánka silnice a Kociánka-Šance lesní asfaltka), ale jsou to roky, co jsem tam jel naposledy, kolik to má teď děr nevím. Do Podolánek to má pokryté StreetView na maps.google.com, část trasy k Šanci pak Panorama na mapy.cz, tak můžeš zkontrolovat.
Super, díky za radu, to panorama je skvěle:-)
Na Martińák od Valašky je to asfalt. Pak jedeš kousek výš po asfaltu na rozcestí. Tam se dáš směrem na Podlánky a ja to tak 2-3 km po dost kamenité lesní cestě. Pak najedeš znovu na asfalt a až na Šance je to zase po asfaltu. Jezdívám to opačně - od Šancí na Martiňák a je to v pohodě.
Zdenku, tak že trasa z Bařin č46 na rozcestí V Jámě je v délce 3km hodně kamenitá?
Ty jo, to by mně kolega Jura se svým neodpruženým karbonem asi zastřelil kdybych ho tam nahnal:-)
Původně jsem to taky tak plánoval od Šance přes Martiňák ale pry je tam dost velký krpál tak se mu do něj nechce.
Jsem trochu zmaten, jakou trasu to vlastně popisuješ. Kde je Valaška? A ta kamenitá cesta je přesně kde?