Dobrý den doufám, že si na mne ještě pamatujete.je sic ještě zima ale sezonu bych chtěl začít již v Březnu...Sice bude ještě zima ,ale na kolo to určitě půjde.chtěl by dostat od vás neaké typy kde je krásně a co se dá oběd zajeden den (CCA:100 km.). jedná se o oblasti Moravy- (Ostravsko,Beskydy.Jeseníky,Olomoucko,popř. okrs. Zlín)Dál se zatím poušetět nebudu.,,,
Chtěl by letos totíž projet více Beskydy Bílý Kříž,Lysou Horu,Malou(Velkou) Prašivou,Javorník,Kohutku atd... ale kdo má typy at dá...
Nevím na kolik si mne pamatujete od jara a tak tady malé info o mne.:
věk: 16
Zájmy:bycykl,Vlaky,Turistika
Web:¨cykloline.blog.cz (STARÝ WEB)
Změny tohoto roku!!!!
zásadní změna:
Všechny bych chtěl informovat o přesměrování blogu zde na tuto stránku jistě to pro vás a mnohé další bude přjemnější změna...
Já zmáknu oběd v klidu za půl hodiny:)
Jsem ze ZL kraje a každoročně objíždím rozhledny tady po okolí. Taky celkem parádní záležitost. Ale rozhledny, odkud je něco vidět..ne ty prťávkové rychlokvašky z EU dotací.
Omlouvám se, že to sem dávám, ale třeba tím víc profláknu tvůj web:) zaujal mě tam jeden názor na tvůj výlet..cituji:
"Ahoj! Som Samara z filmu kruh ... mam dlhe vlasy a bielu nocnu koselu.... chcela by som niekoho zabit.... mozes to byt ty .... posli toto 15 ludom do 2 hodin inak k tebe v noci pridem a v spanku ta zabijem...."
Tahle se ti nelíbí? Přehlídneš z ní celý rybník. :-)
Nejnovější přírůstek, ještě smrdí novotou.
Tohle ale rozhledny nejsou, to jsou pozorovatelny ptáků :o)))
Co tam stála původně, tak byla ještě o něco nížší a ve všech mapách byla uváděná jako rozhledna. :-)
Pokud má být něco takovýho rozhledna, pak je potřeba v okolí postavit ještě jednu podstatně vyšší, aby z ní bylo možno tuto "rozhlednu" objevit...:-)
Pozorovatelna ptáků je tady. I se tak přesně jmenuje: Adamovská ptačí pozorovatelna. :-D
řejmě tam vysoký ptáky.
Nám na ty zdejší kachny stačí jen takováhle
http://vrstevnice.rajce.idnes.cz/141018_Okolo...
A na ocelový ptáky nám stačí dokonce jen větší krtinec :o)))
Furt lepší rozhledna, než ty telefonní s balkónkem. I když ty už prý mají časem nahradit tyhle :
Nic nového. V lednickém parku už stojí minaret přes 200 roků.
Pokrokový kraj. Alespoň nebudete zaskočený :-)
Tos mi připomněl - je to asi týden, co v rádiu hlásili poránu, že na mnoha místech v republice padaly teplotní rekordy. A nejtepleji prý bylo v Lednici...
Když už je v zimě fakt kláda, tak jezdím na kole nejraději právě do Lednice...
Až pojedeš příště, tak se ozvi. Můžeme se pak zastavit na "jedno". :-)
Samozřejmě jsem myslel Kofolu nebo horký čaj (dle počasí). :-)
Oběd zajeden den na bycyklu se dá fšecko...
Myslíš zajet si na bycyklu na oběd? :-)
Pamatujeme.
Hele, než nastane jaro, dá se čas využít i jinak. Třeba kouknout občas do učebnice taky nezaškodí.
P.S. omlouvám se, ale tentokrát jsem se neudržela:-))
kurna chvilu tu nejsu a tolik nazorů tž to dekuji nestihl sem to ani prolist zatim ale dekuji d :
...na tebe se nedá zapomenout- už jen pro "spešl" gramatiku.....;-)
Jaro ještě není ani "ve vzduchu" ale jezdit se dá, alespoň tady uprostřed.
Dneska to vypadalo zrána zamračeně, ale odpoledne bylo slunko, a kolegů, "co se nemohou dočkat", na silnicích snad víc než sezóně.
Nemusíš hned lámat rekordy, prostě se jen projet má taky něco do sebe.
Kašli na ty rejpaly, Shakespeare taky neuměl česky, a jakej to byl spisovatel :-)
Začínat sezonu v březnu?!? Proč?? Sezona přece začíná 1. listopadu, tj. den po skončení té předchozí... ;-)
Výběr oblasti (Bílý Kříž,Lysou Horu,Malou(Velkou) Prašivou,Javorník,Kohutku atd.) ti zcela a naprosto schvaluji! Jen teda - který Javorník a kterou Kohutku myslíš? Je jich tady povícero... ;-)
Hlavně těch Javorniků je docela dost. :-)
hmm, mám nápad na"výlet". Projet je všechny... :-))
I ten kopec na Šumavě? :-)
Jen obcí tohoto názvu je asi 8.
Hele to je jako muj plan na prodlouzeny vikend. Pres Lysou na Lysou a podel vody domu. Cca 360km. Ale az bude teplo.