http://www.nakole.cz/knihy/152-kazdy-kopec-ma...
strana 86. :-D
Víš co je průser?!?
Že i když si těch knih vezmeš vagón, vždycky budeš muset uhradit poštovné, protože nedosáhneš částky nad 500,- Kč :o)))
To pak vyjde levněji koupit přímo v knihkupectví.
Já jsem koupil každý rok jeden díl "pod stromeček". Letos třetí. A už vím, že příští vánoce mi Ježíšek nadělí "Maso..." :-D
Poštovné mě netrápí, vyjde skoro na stejné peníze jako cesta do nejbližšího českého knihkupectví.
Jedna známá poštovnému (a jiným cestovním nákladům vznikajícím např. při cestách servismenů sem) říká daň z prdelného. Že holt bydlíme v takové prdeli. :)
A díval si se na ten odkaz?!?
Tady nejde o nějaké poštovné nebo cokoli jiného, tady malej_jarda upozorňuje na to, že kniha je nabízena za 0,- Kč.
No a mě u toho pobavil dovětek, že při nákupu nad 500,- Kč je poštovné zdarma :o)))
..jarda se díval zle, nebo je šprýmař- 0 je o prázdného košíku, při nákupu se ti zobrazí cena nákupu(cena knih je dole)
Já ne. :-) Jen jsem dával odkaz na knížku, kde si může přečíst , jak se jede na Milešovku.
Knížku už mám doma dávno, tak mě nezajímala cena ani poštovné.
...koupíš dvě knihy, což je víc jak 500Kč a máš buď slevu poštovného, nebo žádné- platí dodavatel.
Po modré z Velemína, musí být sucho a je to krpál jako prase.
Při prvovýletu se mi desetiletej tehdy synek kus nad Milešovem na červený zabejčil, tak jsem tlačil dvě kola po tý kamzičí stezce až nahoru. Podruhý jsem ho nechal na štěpánovský chalupě a dal to v pohodě po modrý z Černčic.