Hézo! Jak jsi to dělal s kolem, když jsi byl prohlídkou na některém tom zámku a pod.? Při prohlížení mě začaly zase svrbět nohy, už se těším na příští rok na výjezd.
Hezké fotky, trasa, která mě zajímá, ale proboha PROČ 233 fotek v jednom albu?!? To je vražda. V tom množství se celá "nálož" vydržet nedá.
Proč to nerozdělíš do více alb - třeba po dvou dnech?!? Bylo by to na prohlížení určitě zajímavější.
Móc pěkný!
U krásného modrého Dunaje je hezky.
https://www.youtube.com/watch?v=4ZRRfiYPqT0
Zda se, ze sis to uzil, pekne fotky i popis. Jsem prave dokoncil velkou udrzbu kola, a ted sedim a cumim kam v lete. A vypada to na dovolenou v Jiznich Cechach u rodicu, a tim padem Sumava, Rakousko, Dunaj. Takze dik za inspiraci, akorat me ted jeste trochu vic honi cestovni horecka :)
A to je také hezká lokalita. Mě letos uchvátilo okolí hranic kolem Lužnice. Zejména Rakouskou stranu bych ráda projezdila.
loni v létě jsem byl s kamaradama na prodlouženým víkendu v Novohradských horách...jeden den jsme vyjeli na rakouskou stranu směr Weitra a potom výšlap na Nebelstein za dalekými rozhledy a byla to parada...rakouskou stranu vřele doporučuji
To je krásně obrázkové povídání.