Prosím o radu nemohu se rozhodnout v neděli 15.6. se chci vydat z naší Kopřivnice autem do Hranic na
Moravě a dále vlakem do Břeclavi. Zde.Zde však nevím.Chtěl bych navštívit plochu jižně od Břeclavi. Možnost A je objetí přes Honenau an der March,dále do Slovenska na Moravský svatý Ján a přes Kuty a Lanžhot zpět do Břeclavi možnost B by byla navštívení soutoku Moravy a Dyje ale, i Lednicko valtický areál.NUTNO PODOTKNOUT ,že trojmezí místo navštívím tak či tak a to při možnosti A přeplaváním/přebroděním přes Dyji/Moravu.Prosím o radu jakou možnost si mám vybrat a kde je pěkněji či lépe.(Úschova během přepravy se platí desetikoruna ŽE?)Za radu děkuji.a ještě bych jsem vás chtěl pozvat na můj blog http://cykloline.blog.cz/
S tou desetikačkou jako úschova během přepravy jsem to nějak nepochopil. Jel jsem onehdá dvěma rychlíkama s úschovou během přepravy. Na oba sem si kupoval rezervaci na jízdní kolo. A desetikačku ode mne nechtěli ani na jednom vlaku.
na rezervačku nejedu pouze jako uschova zavazadla a na stránkách ČD je ,že za desetikorunu ,ale jinak nevím já stejně asi pojedu osobákem a rychlíkem přepravující kola jako zavazadlo bez uschovy -pro mně to tak vyjde o něco lépe ,ale ještě nevím .
u osobaku to je jednoduche to platiš u průvodčího. U rychlíků bez povinné rezervačky nevím, tak jsem ještě letos nejel.
A s tím broděním Dyje nebo Moravy. Nevím jak to bývá jindy ale tam bývá docela dost vody. Asi bych s broděním moc nepočítal.
To sis vybral dost blbý termín. Měl jsi přijet o den dřív. :-)))
Zrovna se tam koná nějaká akce. http://www.stezky.cz/Kalendar-akci/Akce-Jizni...
A stejně akce začíná až v devět vlakem tam jsem v 7:25 a dvě hodiny čekat fakt nikde nebudu ,ale díky za typ dnešek je dnešek a zítřek je zítřek.Jen doufám že bude pršet dnes a zítra ne.Nio jelikož je 9 a spadlo už pár kapek tak si myslím ,že zítra pršet nebude.No ještě se mrknu na seznam ,na počasí.Takže díky za typ.Možná příště.
fajn aplikace na přepověď počasí je aladin na chytré telefeny s androidem.
včera jsem se vrátil až ve 20:30 a ještě jsem mněl nějaké povinnosti dnes jsem neměl čas vůbec takže dávám hlášení až dneska.Vlaky jeli na čas přesně
a počasí bylo krýásné.Místní přírodou a historickými památkami jsem byl okouzlen.I když je to defakto rovina a já mám radši hory(čím vyšší tím lepší) místní příroda je opravdu užasná díky dobrému naplánování jsem stihl i Lednici s čímž jsem moc nepočítal.§Zde je opravdu krásně a jistě se sem ještě několikrát podívám.Vše o výletě s veřejním a to na webu cykloline.cz, a na you to be v prezentačním videu,nestíhám takže se to zde objeví až zítra nebo večer ,adresu vide na you to be pro zájemce ještě zveřejním.
video zde:https://www.youtube.com/watch?v=HByqVH2NniI&...
Takové pěkné výletní poježdění
Na Cykloline.cz jsem to napsal až dnes -neustále jsem neměl čas.
Takhle hrozným způsobem píšeš všechny práce a texty? Minimálně se to blbě čte a když se něco špatně čte, tak ani není důvod to číst, pokud člověk opravdu nemusí a tohle se fakt nemusí číst. Mezery za tečkami, čárkami, atd. Dělej s tím něco, už tě tady na to mnozí upozorňovali.
Nějakou chybku udělá v texti asi každý, ale, promiň, toto je na hranici nečitelnosti.