Když už tu reklamu sem dáváš tak napiš jak je postaráno o zbezpečení jizních kol.
Omlouvám se za neúplné informace. Ve vile je možnost bezpečné úschovy kol. V Luhačovicích se také nachází levný a kvalitní servis (osobně vyzkoušeno) na kola a v okolí je spousta hezkých míst k navštívení: viz. například http://www.youtube.com/watch?v=vYQPSFnzYgo
Zkouknul jsem booking.com, jste fakt levní.
Na web bych dal ještě mapku, nebo odkaz na ní.
A koukám že tam je, jen jsem si musel vopucovat brýle :-)
Co znamená bezpečné uložení kol?
Nešlo by to podrobněji?
Pro mě to je doma opřít o barák, v cizině si ho vzít na pokoj.
Jednou jsem se nechal přesvědčit v Mladé Boleslavi, že dám kolo do té komůrky co měli za recepcí. Nic se mu nestalo, ale bylo tam "sle". Sobota ráno, služba na recepci měla být od 7mi, potřeboval jsem rychle vypálit, tak jsem byl přesný na minutu, ovšem děvčátko z recepce, co mělo klíč o té kolárny si přihasilo něco před osmou a já tam hodinu čumákoval naštvanej jak baskitskej terorista.
Ale to děvčátko tak zářilo, že jsem jí nakonec vůbec nic neřeknul.
Kolo bydlí se mnou, to je bezpečné :-)
Právě se na to ptám jelikož bych pak nerad shaněl někoho kdo má klíče abych se dostal ke kolu.
No, to bohužel tak je, v Německu v těch hostincích jsou všichni strašně fajn, kolo ti dají do garáže, a když jim řekneš, že ráno pojedeš brzo, řeknou ti, kde ti pověsí klíč, a vysvětlí ti, že s vratama musíš pořádně praštit,aby se dovřely...
Klíč od pokoje i garáže jim při odjezdu hodíš do kaslíku....
A protože přijdeš o snídani, co je v ceně, dá ti paní šéfová večer jedno "na účet podniku", aby tě nešidili.
Chci věřit, že něco podobného se naučí i naši soukromí hostinští.