Buď rád, že je u nás klid.
Teď je minimální provoz i na Modřanské, U posledního Kelta dneska zavírá, uvidíme se až na jaře.
Bude nás ubývat, ale vždyť ta samota na kole je tak úžasná, jen ji přijmout jako dar a nebrat ji jako trest.
Ať ti to šlape.
jo samota je fajn, hudbu v uších a jede se.. jen jsem chtěl aspon vědět že tu někdo brázdí kraj. Na podél Vltavy jsem jel tak 2 týdny zpět.. už je to smutnější.. mlžné večery a chladná rána... jo u Kelta to je dobrý :) tak pěkný týden :)
Já si hraju nahlas :-)
Jezdím to kolečko 3x v týdnu, u Kelta jsem si dával párek v rohlíku, a tak si mě ta mladá paní pamatuje.
Popřáli jsme si bohatého Ježíška a konec.
Kvůli pár lidem nemůže mít otevřeno.
Pomalu se učím mít i ten podzim rád. Chladná rána, vítr, prší, ale zase těch barev! A kdo ví, kolik podzimů ještě uvidím.
Díky živote za tenhle podzim,
Kudy kolečko? :) jen vím že Modřanská stezka.. Pěkný podzim se snad udrží a nebude to bahno a tlející listí...
Od nás z Velkých přes Hlubočinku do Jesenice, Břežanským údolím k Vltavě, pak podél řeky až ke Kinterově tyči, po druhém břehu zpátky. Ve Dvorcích se rozhoduji buď Jeremenkovou nahoru, přes Spořilov a Chodov na Průhonice a domů přes Modletice a Petříkov, nebo zase podle Vltavy a zpátky stejnou cestou.
Záleží na počasí, když je hezky, bývá odpoledne Modřanská moc plná, zato když leje, jsem tam skoro sám.
také tady jezdívám, naposledy včera v neděli, ale moc jsem z dotazu nepochopila, jestli se jedná o víkendové, jen tak si zajezdit nebo o cestu někam konkrétně. Na Modřanskou jezdím jen z nutnosti, při návratu nebo když jedu do práce.