Máte někdo zkušenosti s jízdou vlakem z čech (Praha) k Bodamskému jezeru s jízdenkou Bayern-Böhmen-Ticket ? Dá se u nás zakoupit jak na osobu tak na kolo? Chceme s přítelkyní vyrazit takhle vlakem k jezeru a tam jezero během týdne objet a poté zase vlakem zpět...
Předem děkuji za odpověďi
To je drahá vyjížďka .. u nás není dost dobrých jezer??
Drahá ano, ale Bodamské je jen jedno a u nás fakt není :-))
Ty u nás znáš nějaké podobné jezero k objíždění jako Bodamské? Vždyť i to Lipno je proti němu jen jako vesnický rybník.
Jen nevím, co na něm chtějí týden objíždět. Když se budou hóoodně flákat a kochat okolím, tak to mají za dva dny objeté.
To já nevím co tam chtějí týden dělat, já jim to neplánuju :-))
Když se podívám do mapy a budu to chtít vzít hodně turisticky, tak si myslím, že jezero i s blízkým okolím by mi 5 dní dalo, ale když to vezmu hodně sportovně, tak to mám za den objeté, ale na to už fakt nemusím jezdit tak daleko a ty kilometry si můžu střihnout tady.
Beru to podle vlastní zkušenosti.
Pokud pojedou jen kolem jezera, tak jim dva dny fakt stačí i na to, aby toho spoustu viděli a navštívili.
Za ten týden bych to osobně viděla i na výjezdy do širokého okolí.
V podstatě bych to viděla na 3 dny v jednom kempu, za týden by se jednou přejíždělo do druhého kempu.
U Bodamského jezera jsem už několikrát byla, ale vždy jsme měli základnu v Bregenzu. Ten byl pro výjezdy ideální.
Já tam nikdy nebyl jen jednou jsme kousek jeli okolo autem, beru to jen pohledem do mapy, tak je možný, že bych se tam už třetí den nudil.
My to chceme pojmout hlavně jako dovolenou,žádný výkony...I se právě podívat do blízkého okolí na kolech apod..Šlo mi hlavně o to,že jedem jen na kolech a jestli právě někdo nemá zkušenosti s jízdenkou Bayern-Böhmen-Ticket.Která stojí něco okolo 30 eur a je pro oba s příplatkem za kola.
Můžeš si jí koupit u Student Agency, ve vlaku u německýho průvodčiho a nebo nechat poslat poštou od DB. Asi nejlepší je ten Hlavák u Regio Jetu. Bacha, přes týden platí až od 9 hodin, takže kdybys vyrážel tím vlakem ráno v 5 z Prahy, tak je to problám. O víkendu je to v pohodě a v Lindau, jak jsem koukal, budeš s třema přestupama. Tu letenku si musíš podepsat. Ale na cestu tam Ti stačí náš lístek na hranici a pak normální Bayern Ticket