Četla jsem o jejich cestě ... děkuju básníkovi, že i mně děkuje, že jsem si četla jeho zprávy. Jela jsem o několik dnů před nimi z jejich cesty pouze úsek Děčín - Mělník, vlastně ani to ne. Ano, část této cyklostezky není dobrá, ale musím tu pochválit úsek Štětí - Mělník.
Jezdím na kole, ale víla nejsem, básníka nemám ... proto jsem jim moc fandila.
Já se také těšil na každý z dílů. Myslím, že byly docela zajímavé, ty "on-line" reportáže. Hlavně když přejeli do Německa, to už jsem měl pocit, že se nějak musím o ně postarat, když jsou "na mém teritoriu" ale samozřejmě nebylo ani jak ani proč, tak jsem alespoň pořád koukal na německé meteoweby jestli jim moc neprší a nemají moc zimu a pořád jsme to doma řešili nad mapou, kde asi jsou. Když projeli přes hranice do Čech, zase jsme si oddechli. :))
Děkuju za ohlasy ke všem dílům, kamarádi. Já si sice cestou někdy říkal jestli má smysl ten netbook vléct a psát a posílat to přímo on line, jestli by nebylo pohodovější to napsat následně doma z fotek a poznámek, ale aspoň jsem si to vyzkoušel a šlo to.
Počasí se mi zdálo v Německu už trochu laskavější než v Dánsku, rozhodně nebylo tolik vody a vytrvalých dešťů. Noční bouřky a vichr při přechodu front jo. V noci mi to tak nevadilo, věřil jsem stanu a nestavěl ho v dolíku ani pod stromem, takže jsem se nebál. (Holky jo, blesků). Kdybych věděl že se o nás petrp bojí, snažil bych se psát bez prodlev :-)).
Určitě by bylo pohodovější napsat blog doma u kafe, ale třeba pro mě, když jsem to četla a čekala na každé další pokračování, to mělo úžasné kouzlo. Právě ten pocit, že jste ještě na cestě, užíváte si krajinu nebo řešite každodenní problémy. Za mě taky poděkování, už jsem našla nejstarší články v blogu - Benátky (rotoped jsem četla :-)), těším se, až si na ně udělám čas. A přeju, ať se daří, třeba si zase někdy přečteme něco nového :-).
Doma bys na to neměl čas, věř mi :-)