Tam hospodka s ubytovni neni špatne,mrzi me nevzpomnela kde misto,ale neco vim upostred obec mezi po Kalek a pred Medenec,jeli jsme na cyklostezku čislo 23.
Foto hospudka s ubytovni- http://deaf-vyletnici.rajce.idnes.cz...
Ahojda, já jí projel celou, takže kdyby Tě zajímalo něco z cesty, můžu poradit. S ubytováním ne, já spím venku. Přijde únava, tak lehnu, příroda je fajn :-)
Příroda je prima, pokud se nebojíš, takže my musíme spát pod třechou. Jinak za info budu ráda
Z Děčína fakt z ostra do kopce, ale lepší než se táhnout, protože pak už jedeš po vršcích a nejsou to tak dlouhé sjezdy a výšlapy. Dlouhý sjezd z kopce Tě čeká až dolů do Kraslic. Jinak příroda nádherná, pro mě především okolo Flájí. Za návštěvu stojí spousta věcí okolo - Blatenský příkop či Vlčí jámy nad Horní Blatnou, božídarské či cínovecké rašeliniště, Děčínský Sněžník, Komáří Vížka a další rozhledny, skalní město v Tisé, různá muzea... Cesta je pohodlná, stačí mít dost času. Krušné hory se za poslední dobu daly poměrně slušně dohromady, jestli jsi tam nebyla, věřím, že se Ti budou líbit.
ahoj, jela jsem to loni s 13 letým synem na čtyři dny. Začínali jsme ale v Chebu a profil se nám takto zdál lepší, užili jsme si pak závěrečný sjezd z Děčínského Sněžníku až do Děčína :-). Spali jsme venku, kam jsme dojeli, takže v tom radit nemohu. V podstatě jsme kopírovali cyklotrasu 36 a pak 23. Se zastávkami na vřesovištích, na Klínovci, u přehrady Fláje, výšlap na Horu Svaté Kateřiny, prohlídka Tisé apod. Jestli chcete kemp a vedle mají myslím i penzion, tak v údolí cestou z Bublavy na Přebuz soukromý kemp Nancy, mají tam koupací jezírko, ohniště, má to na starosti příjemný starší pár a nikdo tam nebyl :-) a okolí je tam nádherné. Normálně v kempu nespíme, ale tam se nám opravdu líbilo :-). Celkem jsme najeli asi 280 km. Tak přeji hezký výlet.
v tom kempu měli chatky? nebo je to vyloženě jen na stanování?? díky
chatky ne, ale vedle byl penzion, posílám odkaz na stránky co jsem našla na netu: http://www.ekempy.cz/karlovarsky/sokolov/238...
My tam byli v Květnu a byli jsme tam úplně sami a paní majitelka nám převyprávěla celou historii okolí a byla moc milá :-).