reklama

Plánujte dovolenou včas a ušetřete až 25 % z ceny first minute zájezdů

Rádi jezdíte na dovolenou, ať už s rodinou či s přáteli? Rádi poznáváte cizí země, mezinárodní kuchyni a kulturu ostatních států? Jenže neradi za dovolenou utrácíte nekřesťanské peníze? Ano, zahraniční zájezd vás může vyjít pěkně draho, jdete-li ale na to od lesa, pak můžete na dovolené i výrazně ušetřit, a je jedno, zda plánujete pobytový zájezd nebo ten poznávací.

Cestování je velmi krásnou zálibou, díky které se můžete naučit novým jazykům, poznat nové lidi, odpočinout si a ochutnat tradiční jídla jiných zemí. Jenže doprava, ubytování i jídlo něco stojí a rozhodně se nejedná o malé částky. Vybíráte-li si však dovolenou chytře, pak můžete výrazně ušetřit.

Dlouhodobé plánování se vyplatí i při cestování

Říká se, že kdo šetří, má za tři. To samé platí i o tom, kdo plánuje. S dlouhodobými plány totiž můžete výrazně uspořit, stačí si vybrat zájezd z first minute akce a zaplatit až o 25 % nižší cenu. A to se vyplatí!

Avšak jen nízká cena first minute zájezdům nenahrává. Brzký nákup dovolené s sebou přináší i další výhody.

Bohatá nabídka zájezdů

U first minute akce máte ještě z čeho vybírat. Máte oblíbené ŘeckoPak si buďte jisti, že do last minute akce se tato země nedostane. Nejste totiž jediní, kdo by se rád podíval do Řecka. To samé platí i o Španělsku a Itálii. Navíc plánujete-li dovolenou s početnou rodinou nebo s velkou partou přátel, pak byste na poslední chvíli nemuseli sehnat dovolenou vůbec. Místa v hotelech i v letadlech jsou u last minute zájezdů omezená.

Plánování bez komplikací

Jedna dovolená vám nestačí? Pak si dobře rozplánujte, kam vyrazíte už na jaře, kam v létě a jakou destinaci si necháte na podzim. Díky tomu, že začnete plánovat s velkým předstihem, se vám nestane, že by se vám dvě levné nabídky střetly do jednoho termínu. First minute zájezdy vám tak umožní ušetřit a podívat se do více zemí.

Bonusy, kam se podíváte

Na poslední chvíli musíte brát to, co je, zatímco takzvaně v první minutě dostanete navíc ještě mnoho benefitů. Využít tak můžete dopravu či parkování zdarma na letišti a možnost změnit hotel, destinaci i termín ještě pár dní před dovolenou.

Vybírejte z first minute zájezdů chytře a z pohodlí domova

Brousíte-li si zuby na first minute nabídku zájezdů, pak vás možná nemile překvapí, že jich je tolik. Vybrat z nich tu nejlepší pro vás, proto není žádná sranda. Zapomeňte ale na obíhání cestovních kanceláří a raději si sedněte k počítači a na internetu využijte srovnávač zájezdů, díky kterému najdete ten pravý zájezd i pro vás.

Šetřit na dovolené neznamená, že se nepodíváte za hranice Česka. Stačí se jen zajímat, plánovat a být při koupi zájezdu mezi prvními. Proto pokud i vy chcete na dovolené 2018 ušetřit nějakou tu korunu, je na čase poohlédnout se po tom, co cestovní kanceláře nabízí.

- inzerce -, 14.11.2017
Vyzkoušejte
 (AGM Travel)
plavba na lodi
Autobusem
24 990 Kč
 (AGM Travel)
plavba na lodi
Autobusem
24 990 Kč
 (CK Cyklotur)

Maribor – Ptuj – Varaždin na kole

Chorvatsko, Slovinsko
21.08.2024 - 5 dní
cyklistický
Autobusem
12 460 Kč
 (AGM Travel)
plavba na lodi
Autobusem
24 990 Kč
 (AGM Travel)
plavba na lodi
Autobusem
24 990 Kč
Do vaší knihovny
Blogy

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 9. část

 ()
Už se nám to pomalu chýlí ke konci Začal čtvrtý týden našeho putování. Chtěla bych psát o tom, že mám tohle období ráda. Fyzička je zpět, člověk něco málo pohubl, cítí se skvěle a každý kopec vyjede jako nic... Ale ouha, místo toho ho pobolívá břicho, a... no však to znáte. Tolik já a děti, my na…
Peggy | 10.06.2024

Z Drásova do Říma

 ()
Z Drásova do Říma, květen 2024 Po cestě 1000 km Polskem podél Baltu a Odry a Z Lince do Budapešti přes Alpy si tady odložím další kousek svých cestovních deníků... Tak tenhle cíl zrál už docela dlouho. Už ani vlastně nevím jak k tomu došlo, ale jednoho dne sedím s Radkem na pivě, koukáme do mapy.cz…
Monolema | 06.06.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 8. část

 ()
Civilizace po Kyrgyzsku Mysleli jsme, že na noc zůstaneme někde blízko sedla, ale nakonec jsme ujeli ještě 11 kilometrů a klesli do 2700 metrů. Kolem uhelného dolu nocleh možný nebyl, nenašli jsme žádné rovné místo a navíc vše bylo pokryto vrstvičkou šedého prachu. A ani mezi zaparkovanými…
Peggy | 02.06.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 7. část

 ()
Sonkol, zázraky na počkání nebo do tří dnů Kratičké intermezzo - které se přihodilo úplnou náhodou, přesně mezi psaním 6. a 7. části Miluji takové ty nádražní či vesnické knihovničky, kde se lidi zbavují starých knih. Většinou to bývají nějaké blbosti, ale už jsem v nich párkrát narazila na…
Peggy | 26.05.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 6. část

 ()
Naše první třítisícovka Slibovali jim ráj na zemi a místo toho je čekala jen pustá step. Tak zní úvod příběhu bratrské pomoci zhruba tisícovky Čechů a Slováků, kteří se v letech 1925-32 vydali pomoci budovat Kyrgyzskou socialistickou republiku, tehdy už jako součást Sovětského svazu, v rámci…
Peggy | 20.05.2024

O čem se mluví:

Štafeta NaKole.cz Štafeta Via Czechia centrál 2024 před 19 minutami
Technické rady Jaký materiál brzdových destiček zvolit? dnes v 06:40
Cestování na kole nabídka nebankovní půjčky dnes v 03:26
Co vás zaujalo 279 dnes v 00:15
Ostatní – cyklo Jaké to bylo? - 148 včera v 22:32
NEcyklo Co pobavilo, potěšilo 192 včera v 22:28
Elektrokola SAVA Deck 9.1 - motor Shengyi CMT03 včera v 18:24
NEcyklo Co vás vytočilo 153 včera v 17:01
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

431 cyklistů (6 přihlášených)

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 9. část

Už se nám to pomalu chýlí ke konci Začal čtvrtý týden našeho putování. Chtěla bych psát o tom, že mám tohle…
Peggy | 10.06.2024

Z Drásova do Říma

Z Drásova do Říma, květen 2024 Po cestě 1000 km Polskem podél Baltu a Odry a Z Lince do Budapešti přes Alpy…
Monolema | 06.06.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 8. část

Civilizace po Kyrgyzsku Mysleli jsme, že na noc zůstaneme někde blízko sedla, ale nakonec jsme ujeli ještě 11…
Peggy | 02.06.2024