TdF nesleduji. A to jsem teprve před pár lety vydržel hodiny koukat na časovky jednotlivců. Doprkna jak já tomu Hamiltonovi fandil, když jel se zlomenou klíční kostí a pak se vyválel :( No nic...
Jsem pravidelný "sledovač cyklistických světových závodů(Giro,Tour ap.)Byla doba ,že jsem byl i "šíleným fandou některého z jezdcu,a jako bych jel na místo něho,tak jsem to prožíval.Nyní tyto závody sledují již s jistým odstupem(75járů a pár infarktů to není žádná sranda,že).Co však již dlouho činím,sledují NYNÍ s jezdci i KRAJINU!! a když se "dá řeč"tak velmi zasvěceně hovořím"jó tam ten kopec v Alpách no ten se dá jet (na ten a ten převod).No a máš tam ty a ty zatáčky no a tom městečku XY je vostra zpětka,tak bacha.A lidi mě sledují s otevřenou h...bou a říkají"no teda ,kde ty jezdíš to bychom to tebe neřekli"(a JÄ...já se koulím,pochopitelně potom sdělim podstatu!Tak mějte se "lidi kolový"Také bude jednou cyklo-staříci...ahóóój!!
Zkus svůj dotaz hodit sem: www.cyklodiskuze.cz.
Ahojky,
ty chces jet letos na Tour? Ja byl chtel jet taky (podivat se, projet nejaky kopce), ale jsem sam a nemam zadny zkusenosti s tim. Nevis , jestli nejaka cestovka bude poradat na Tour zajezd nebo kdo by tam jel? Hlavne na ty horske etapy.
Ondra
Ja tam jel jednou na kole - spaní pod stanem. A jednou autem s kolem. Spaní také pod stanem nebo v aute. Pod kazdym kopcem nebo na nem parkuje a spí spousta lidi. A pak jede spousta na kole nahoru. Cestovka je blbost a spani v hotelech je zbytecne, prijdes o tu atmosferu jak vecer tak brzo rano primo na trati pred samotnym zavodem.