Zdravím všechny cyklonadšence. Obracím se na Vás s prosbou. Pracuji v centru volnočasových aktivit pro lidi s duševním onemocněním a velice ráda bych uspořádala přednášku (besedu) na nějaké zajímavé téma. Lidé projevili veliký zájem právě o putování po světě na kole. Prosím tedy, neznáte někoho kdo by byl ochoten povídat o svých zážitcích, o poznávání nových míst, kultur a lidí...Podělit se s námi o své zážitky. Budu ráda za jakoukoli informaci či kontakt. Pište na: [email protected]. Děkuji moc. petra
Dobry den,
ciste nahodne mi pritelkyne poslala tento odkaz. V roce 2006 se mi podarilo projet kus Australie, loni pro zmenu kus Afriky na horskem kole. Zazitku je vice nez dost a fotografii ci videozaznmu jeste vice. Zakladni info muzete najit na mem webu www.expeditionmtb.eu Pokud byste projevila zajem o usporadani besedy, kontaktujte mne emailem ci telefonicky 777270649. prijemny den Petr Tuma Siskar
Ahoj, právě jsem prošel Tvůj web a jsem uchvácenej. Celej ten stručnej deník...to muselo bejt úžasný. A dobrá byla i ta cesta zpátky, jak všechno dobře dopadlo:-D Jste fakt borci, kdyby ta přednáška nebyla někde moc daleko ze severních Čech, klidně bych si udělal čas.