Zatím je to jen plán chceme jet na 2-3 týdny v období od 15.7. do 26.8.
Představa jet tam s kolama,(stanem,spacákem...) vlakem(nebo jinak) a v Norsku to projet, někde se tam vždy utábořit a pak jet dál.Nechceme trhat kolometry, síš něco vidět (podle terénu a počasí 30-60km/denně)
Mám známýho co tam dělal průvodce, tak nám poradí. Tábořit se tam prý smí všude.
Jezdili bysme někde ve středu země (kde není zima).
Náklady zatím nevím (cesta, jídlo).
Ideální by bylo kdybysme jeli tak v 6-8-mi lidech.
Pozor, ve vnitrozemí zima bývá! V červenci 2004 byly u Dombasu 3°C.
Zdravím Vás. Jsem nadšená cyklistka a letos se chystám na tříměsíční dobrodružství do Norska. Budu bydlet u Norské farmářské rodiny,100km od Trondheimu a dost silně zvažuji, že si vezmu svůj bike s sebou. Potřebuji se dostat na místo 1.5. a budu se vracet 1.8., takže by se dala uskutečnit nějaká cyklo akce. Ozvěte se a něco vymyslíme. Markéta Veselá (28let)
Ahoj,mám letos také zájem jet se podivat do Norska.Když tak se ozvi na email.
Hezky den!
čauky,kdy a jak bys chtěl vyrazit,já zvazuji cestovku nomád,čusmirek
Pozor. Ten prispevek je rok starej!
Pozor. Možná i schizofrenie :-)
A sakra...:-))) A ja si toho nevsiml:-)
ahoj, mohl by jsi mi prosím poslat podrobnější info, možná bychom se s přítelem přidali. díky
Ahoj, já tam byl a je to tam parádní, stanovat se dá skoro všude, ale občas se najdou oblasi, s kempy a všude okolo jsou soukromé pozemky...a co teď když se stmívá a kemp je drahej jak sviňa :-) . Takových oblastí je ale jen málo - tahle byla na docela dlouhém úseku tuším u jezera Loenvatn, ale jinak je to úplně v klidu. No taky pozor na oblasti téměř bez civilizace, např. plošina Hardangervida, no prostě chce to trasu důsledně plánovat.
tiez by som isie.l Ak nevadi slovenske obcianstvo.
dakujem
Tak slovensky pas vadit nebude. Spis datum odjezdu....je to rok stare:-(