nieje tu niekto kto ma napisany itinerar niekde na Slovensku na par dni ale po nemecky.Prosim pomozte mi je to surne
Dievčina slovenská, latinsky to náhodou nechceš?Na budúce musíš byť konkrétnejšia.Myslím,že sa na týchto stránkach nájde zopár odborníkov ktorí radi poradia.Dúfam,že sa bavíme o cykloturistike?
Přesně tak, mám dvě týdenní trasy po Slovensku (obě dvě vyzkoušené a odjeté) a klidně se o ně s někým podělím. Jen nechápu, proč by to mělo být v němčině, resp. nevím jaký by v tom byl rozdíl a taky už vůbec nevím, jak budu názvy slovenských měst a vesniček překládat do němčiny.... :-)
Pár tras ke Slovensku ti také mohu poskytnout.
A když už si kladeš jazykové podmínky - což takhle si to přeložit sama?!?
ahoj, mohla bych poprosit o zaslání itineráře? Chystáme se na Slovensko letos, a nemusí být v němčině :)
Medved to prelozi do nemciny, ja do anglictiny, Vasek do Francoustiny a Luxemburstiny. No jeste najdem nejakeho toho madara...
prosze pana a po polske to pan niechce ?
Ty umis polskyyy? Cecee...sem s tim:-)
však Polské hranice mám tak 1km...a za komančů jsme se dívali na Polskou televizi, protože u nás v ní nic nebylo... jo a pak ještě na polského Big Brothera...ale už jsem se dlouho nedíval, takže mám mezery :)) so, das ist etwa allles
Cece a muj tata za komancu kousek za prahou sestrojoval taaaakovouhle antenu, abychom se na tu cudzinskou televizi mohli divat:-) Prece jen jsme nemeli 2 programy, ale i nejake Polske:-)
Jo jinak ja se tu taky ucim polsky....polaku je tady ve Skotsku neuveritelne...rikame tomu polskej mor:-) V lete je pry v Edinburghu az 90tis polaku. Samotnej Edinburgh ma cca 550tis obyvatel....takze kazdej sestej je tam Polak:-)))))