Ahoj cyklisté a cykloturisté.
Příští týden se chystáme na Slovensko, pochopitelně s koly. Hodláme navštívit oblast mezi Strážovskými Vrchy a Martinskými Holemi. Věříme, že se tam vyjezdíme dosyta, zajímala by mě však otázka ubytování. Hodláme vzít noclehy v nějakém penzionu a hvězdicovitě vyrážet do etap. Bude problém bez předešlé domluvy sehnat ubytování? Nepotřebujeme žádný luxus, střechu nad hlavou a sprchu, nic víc. Hledal jsem danou oblast přes vyhledávač, vše mě odkazovalo na cestovky. Zřejmě neznám ty správné adresy. Můžete někdo pomoci? Klačno, Nitranské Pravno, Tušina atd.
Děkuji, mějte se fajn.
Ahoj. Toman
Zdravím a vrele NEDOPORUČUJEM penzión Normandia na Nitrianskom Rudne, ak sa tam nezmenili. Boli sme tam v lete pred dvoma rokmi - evidentná snaha ošklbať zákazníkov (fádna strava, mini porcie). Skúste sa pozrieť na www.angelika.sk (vlastnú skúsenosť však s nimi nemám). Prajem peknú dovolenku.
IvaMě : děkuji za doporučení a upozornění.
Myslím, že s ubytováním byste neměli mít problém. My jsme byli na Slovensku před 14 dny a vždycky jsme nějaké ubytování sehnaly. Špatné nejsou ani privaty, které se dají sehnat i od 200 Sk. Známí zase měli pronajatou chatu a taky to nebylo nijak přehnaně drahé.
Jano, i Tobě díky za informace, také si myslím, že to ubytko nebude problém sehnat. Všiml jsem si, že jezdíte dámské jízdy. Baví vás to bez chlapů? Tím nechci být nikterak vlezlý.