Ahoj, potřeboval bych poradit jak je to s ubytováním v Paříži? S tím že jedem na kolech a nekde je tam nechat a nejake duležité body v Paříži ? O prázdninách jsme jeli ČR - Ženeva a bylo to celkem kruté sehnat neco levnejsiho.
Hoi Martine,letos jsem tam mela jet na kole. Hledali jsme kemp a ne prilis daleko od centra za asi 12-16 eur na osobu. Nachazi se v Boulognskem lesiku. Maliri tak kdysi pobyvali ;-) Najdes to i na netu.
ahoj,docela by me zajimal ten kemp,jen se mi to zda dost drahy.ja byl v parizi loni na podzim a spal sem v parku u eiffelovky.sice se mi pri vareni pod dominantou parize zdalo,ze sem pro fotografujici turisty zajimavejsi nez osvicena eiffelovka,ale jinak prima.nic se mi neztratilo.zatim mam zkusenosti takovy,ze plne nalozeny kolo vzbuzuje spis zvedavost,nez choutky na cizi majetek.asi sem naivni.parizsky bezdomovci sou prima. martin
Tak co řešíš? Lehni si i s kolem pod Eiffelovku, když jseš takovej magor...
Proč by měl bejt magor? To že to něco nechápeš neznamená že je to špatný.
Ahoj,
zkus se podivat na couchsurfing.com. Najdes tam lidi, kteri jsou ochotny zadarmo ubytovat cestovatele - z Parize je jich tam myslim docela hodne.