reklama
Země: Francie Francie

Francie - Provence

Nevite nahodou nekdo o cestovce, ktera by zajistovala pouze obousmernou dopravu nekam do Provence?

[ Zpět ]
Datum: 19.05.2004
Autor: Neregistrovaný uživatel (Paja)
  • Re: Francie - Provence

Já jsem jel do NICE běžným linkovým autobusem - FTL Prostějov. Kolo v krabici (vešly se tam i brašny). Pro zpáteční cestu jsem se obešel i bez krabice.

[ Zpět ]
    Datum: 22.05.2004
    Autor: Neregistrovaný uživatel (Laďa ([email protected]))
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Krabici jsi po prijezdu vyhodil? Jak se prepravovalo kolo zpet? Dole v zavazadlovem prostoru - cos z nej vsechno sundaval a cos s nim udelal aby doslo co nejmensi uhony?
      U eurolines jsem si nasel, ze po zaplaceni jizdenky je mozne rezervovat si misto pro kolo - tos mel na zpatecni cestu rezervovane nebos riskoval, ze bude mit autobus plny zavazadlovy prostoe a nebude pro kolo misto?
      Diky

[ Zpět ]
      Datum: 03.06.2004
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Jel jsem v květnu - tedy mimo sezónu. Tam nás jelo 12, zpátky 8.
        Kdybych to věděl, ani bych ho nerozebíral.
        Do krabice stačí sundat řidítka a obě kola, pedály. Navíc jsem tam nacpal všechny brašny.
        Řidiči jsou ochotní, slíbili, že mi krabici vezmou zpátky a předají následujícímu spoji. Splnili.
        Ale nakonec jsem na zpáteční cestu ani krabici nepotřeboval, prostě jsme ho zasunuli dovnitř.
        Nejlépe bude domluvit se s FTL dopředu.
        Mimochodem, za krabici jsem zaplatil jako za první zavazadlo - 20Kč.

[ Zpět ]
        Datum: 11.06.2004

diky moc za informace. Z FTL mi napsali, ze behem sezony (asi cerven-srpen) jsou linky vytizene, takze kolo temer na 100% neprepravi, mimo sezonu pry podle vytizenosti linky, ale rezervaci mista pro kolo (jako treba nabizi eurolines, zpatecni do Nice ale stoji dvojnasobek:( u nich nejde, takze je to asi vzdycky trochu risk do posledni chvile nebo Ti urcitou dobu pred odjezdem potvrdili, ze kolo vezmou?

[ Zpět ]
          Datum: 16.06.2004

Pevně jsem věřil, že před sezónou nemůže být problém. Nejlépe by bylo domluvit se přímo s řidiči.
            Zkus ještě jedno řešení. Svézt se s nějakou cestovkou, která pořádá zájezdy k moři do těchto míst. Zdaleka ne všechny autobusy jsou vytížené.

[ Zpět ]
            Datum: 17.06.2004

Diky za rady, jeli bychom 2, takze potreba vic mista, ale uvidime...

[ Zpět ]
              Datum: 18.06.2004

Zajímavé ...

[ Zpět ]
                Datum: 01.12.2006
                Autor: Neregistrovaný uživatel (HAF)

Ahoj!
      Uvažuji jet do Nice taky autobusem (teď stojí zpátečka 3.590,- Kč) a s kolem. Kolik stojí nějaký příplatek za něj, jestli je, a s kterou společností si jel?
      Nevíš o nějakých cyklostezkách v okolí Nice, Monaca, Verdon a okolí?
      Dík za odpověď.
      Milan

[ Zpět ]
      Datum: 04.09.2006
      Autor: Neregistrovaný uživatel (Milan II. ([email protected]))

ahojky, prosim, mohla bych dostat nejake info o cestovani do Nice?celkem dost na posledni chvili jsem musela zmenit plany a autobus sehnat nemuzu,poradis...

[ Zpět ]
      Datum: 11.09.2006
      Autor: Neregistrovaný uživatel (Lucka ([email protected]))
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Do vaší knihovny
Tip na letošní dovolenou

Provence na kole

(CK Mamut tour)
24.05.2025, 8 dní
16 500 Kč
cyklistický Autobusem

Bretaň na kole

(CK Mamut tour)
06.06.2025, 10 dní
22 500 Kč
cyklistický Autobusem

Bretaň na kole

(CK Mamut tour)
20.06.2025, 10 dní
22 500 Kč
cyklistický Autobusem
Seznamka

Hledám: jednotlivce,páry,skupiny

15.01.2025
Pro společné vyjížďky na kole,v zimním období pěšky po Česku i zahraničí. Nejlépe důchodci,kteří mají dost času -…

Hledám: Parťáky, parťačky, čím víc tím líp

10.01.2025
Pro výlety i cestování na kole i bez kola. Víc lidí = víc zábavy, nápadů, možností. Sólojízda je trochu nuda.…

Hledám: Horsky prusmyk lezení na kole v maroku, v Atlas

29.12.2024
Horsky prusmyk lezení na kole v maroku, v pohoří Atlas. hledáme partnera na kolo. jedeme 1500-1800 km autem.…

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

247 cyklistů (9 přihlášených)

Rodinný bikepacking končí: Z Nízkých Tater přes Muránskou planinu až do Dobšiné

Po noci strávené na horské chatě jsme se probudili a zjistili, že jedno z kol na mém zamčeném bicyklu bylo…
Kristina | 20.01.2025

Nekonečná bikepackingová dobrodružství: Objevování Velké Fatry

Po návratu z hudebního festivalu, kde jsme s manželem prožili bouři, jsme se vrátili k našim dětem, které…
Kristina | 13.01.2025

Napříč Českem aneb tak trochu jiná dovolená

V sobotu dopoledne přijíždíme s mou drahou ženou do Vyššího Brodu - do známého města na jižním okraji Šumavy.…
JohnyB | 27.12.2024