Trasa:Dombas, Andalsnes, Trollstigveien, Geiranger, Dalsniba, Lom, Valdresflya, fagernes, Uppdal, Borlaug, Ulsak. Termín: srpen. Nejsme cestovka.
Mohu jen doporučit. Kdo jste tam ještě nebyli, tak neváhejte a jeďte. Já tam byl před čtyřmi lety v červnu a do teď mám ty nádherné scenérie před sebou! Zkrátka super-jako celé Norsko.
Ahoj Jirko, měl jsem to štěstí, že jsem tam byl asi šestnástkrát, tak vím o čem je řeč, díky.
Ahoj, chystáme se ( dva ) v srpnu do Norka. Zatím nemáme dopravu? Nebyl by nějaký tip? Chtěli by jsme spíš severněnji - Lofoty - Nordkapp ...
Nevím, z které části republiky jste, ale nám se podařilo oslovit v Brně cestovku co vozí rybáře na Lofoty. Pokud mají volná místa, vezmou vás. Svezli jsme se s nima až na polár. Jinak do Norska jezdí pravidelně bus Brno-Praha-Teplice-...-Oslo. Je to ale jen do toho Osla co je na jihu.
Část této trasy jsem měl možnost jet. Určitě to stojí za to. Ale i ostatní části Norska mají co nabídnout a navíc nejsou tak turistickz profláknuté. Mrkněte pro inspiraci http://stipa.host.sk/index.html