Internetové mapy navrhly tři trasy. Ta nejsevernější obsahuje i dva úseky přes Polsko-myslíš tu? Nedostatek informací. Na čem pojedeš. Horské kolo, nebo silnička? Počítáš jen se silnicemi, nebo spíš terén? Další zaleží na "covidu", za jakých podmínek bude v tu dobu možné přejet hranice. Přinejhorším bych se mohl připojit na hranicích.
Já mám naplánovanou cestu Košice-Vyškov.Cesta vlakem Regio Jet přes Hranice n/M.Chci jet na horáku na těžko někdy přes léto,podle počasí.Trasa Košice,Levoča,Zakopané,Oravská přehrada přes Makov, Bumbálku po Rožnovské Běčvě domů do k Vyškova.Délka min. 550km,počítám 600km.Chtěl jsem jet už loňský rok,snat do letos vyjde.
Kolo silniční s gumou do terenu. Hlavní trasa silnice s tematickými odbočkami k jeskyni, vyhlídce, vodopadu, jezeru.
Kolo favorit. Vzdalenost 30 km - 100 km/ den.
https://mapy.cz/zakladni?planovani-trasy&x...
Návrh. Dle bodů zájmu členů výpravy mužeme upravit.
Přibližná trasa:
Stakčín vlak (anebo Košice), Snina, Humenné, Stražske, Vranov nad teplou, Prešov, Velký Šariš, Sabinov, Lipany, Šambron, Stará Lubovna, Velký Lipník, Stromowce Nižne, Stromowce Vyžne, Czarny Dunajec, Trstena, Tvdošín, Oravská Lesná, Krásno nad Kysucou, Turzovka, Rožnov pod Radhoštěm, Valašské Meziříčí, Hranice, Lipník nad Bečvou, Olomouc, Jevíčko, Luže, Chrudim, Přelouč, Chvaletice, Kolín, Český Brod, Praha.