Ahoj kolektive, s kamarádem jsem se vrátili z prodlouženého koloběžkového víkendu ve Španělsku.
Naším cílem bylo Alicante a přilehlé hory, zejména údokí Guadalest.
Brali jsme sebou malé skládací koloběžky. Já jsem se trochu rozšoupl a koupil celoodpruženou.
https://marin7.rajce.idnes.cz/2018_11...
Moc hezké :-)
Osobně se tedy neztotožňuji s koloběžkami s tak malinkatejma kolečkama, ale zase je zřejmě není problém přepravovat, takže - za mě jedna podtržená.
Malé koloběžky mají kouzlo v tom, že jsou skládací a přenosné. Bez problému můžou do vlaku i autobusu.
A nejede se na nich špatně. Z kopců uhání pěkně a na rovině jsem s ní nejméně 2x rychlejší, než chodec.
Odpružené Oxelo je super. Není to žádný terénní stroj, ale na všelijakých drobných nerovnostech nebo zámkové dlažbě je odpružení velkou výhodou.
Ony ty koloběžky nejsou moc terénní - nebyl (na silnicích) problém s řidiči "jižního temperamentu"?
Byl/byli jsme na malých koloběžkách ve Švédsku, Izraeli, Holandsku a teď ve Španělsku. Kromě toho na ní jezdím i po Česku.
A všude je to podobné. Žádný problém, jen radost z jízdy. :-)
Ahoj M7, opět pěkný výlet, možná hezčí než některý před ním. Ráda se aspoň dívám, když nejsem tvým kamarádem. Přede mnou na monitoru španělské teplo, vlevo za oknem český sníh.
Nezoufej, každý, kdo mi pochválí výlet je automaticky mým kamarádem. :-)
Líbila se nám ta fotka mandlovníku, prosím Tě vyfoť v Izraeli fíkovník :-D Děkuju předem :-D Když tak prohlížím fota, tak se odrážím s Váma :-D
Obdivuji výběr tebou navštívených/navštěvovaných míst.
Po světě je hezkých míst hafo, ty si vybíráš ty méně známé, ale dle foto svědectví si jich užíváš
Máš pro výběr systém, nebo "jen" šťastnou ruku"?
8-)
Řekl bych, že na každém místě je něco pěkného a zajímavého. Takže si s tím nelámu hlavu a podívám se, kde jsou levné letenky. :-)
Jen se musím rozhodnout, jestli chci do tepla, nebo do zimy. A podle nálady vezmu kolo, koloběžku - nebo jdu pěšky.
Do zimy?!?
Co si snažím vybavit, tak tam se ti asi moc nechce :o)))