Letne ubytovanie v Bratislave za bezkonkurenčné ceny. Bližšie info na http://mlynska-dolina.sk/letne-ubytovanie/
Je to sice nevyžádaná reklama - ale oceňuji, že aspoň na rovinu a nepředcházel jí dotázek "nevíte někdo, kde se levně ubytovat v Bratislavě?"
Ahoj, ja ti odporúčam https://www.patiohostel.com/slo
Je to v centre, za super ceny a máš všetko podstatné blízko
Za štěnice je bio-eko-fair trade príplatek. :-D
Co je to těch "70% dentalna hygiena"? Jako že ubytovanemu opucujete 7 zubů z 10 a zbytek si musí dopucovat sám? :D
Copak o to - ale co to asi jsou "tělocvičné manželáky"?
Chybí mi tam podstatné informace pro cyklisty. Např. Jsou výtahy dostatečně velké aby se do nich dalo najet s lehokolem i s brašnama? Mohu na pokoj s lehokolem?
Je takový veliký problém, pokud máš speciální dotazy vzít telefon a zeptat se přímo tam. Tady asi nikdo nevíme, jestli tam můžeš na pokoj s lehokolem a oni to na svůj web asi nenapíšou. Kolik asi klientů s lehokoly tam mají? Co všechno by tam psát museli? Co se dozvíš pak můžeš napsat tady všem, ať nemusí každý lehokolita telefonovat a ptát se sám za sebe.
Dvě € za osobu, to by byla dobrá cena, ale pozor. Ceny bývají zavádějící. Oni tam mají cenu OD 2€. Takže klidně to může být tak v reálu, že jsou ceny za osobu 2€, jenže na čtyřlůžkových pokojích při zaplacení celého pokoje a potom když jedeš sám, tak to máš "za levno" 8 Euro na jednu noc. Jedno nebo dvoulůžkové pokoje nejsou nebo tvrdí, že jsou obsazeny a jste v řiti, mají vás pak tam kde chtěli.
V praxi se s tím všelijak žongluje, lákají se klienti na nízko vypadající ceny, jak přijedeš je to jinak. Oni počítají s tím, že ospalý a unavený zákazník neznalý místní situace na to kývne, co má dělat jiného? Tak na to bacha a stejně je tam třeba volat, už jen z důvodu ověření, jestli tam opravdu mají volný pokoj nebo všechno obsazeno.
Když není problém vzít telefon a zavolat, proč to samé neuděláš s pojištěním odpovědnosti?!?
Obvoláš pár pojišťoven a hned máš jasno.
Prosím Tebe, nekafrej už. Omluvte mne, že nejsem zrovna slušný k dámě, ale jinak to nejde k lidem, kteří mají ke všemu keců jak opica chcánků, ať napíšu cokoli.
Já tuhle debatu nezačal. Za prvé.
Já tohle ubytování na cykloservru nenabíd. Za druhé.
Já pouze diskutuji se zakladatelem tohoto tématu. Za třetí.
No a za čvrté mám v Bratislavě dost rodiny, abych nemusel řešit ubytko na kolejích.
Nesmíš myslet jen na sebe. Tady není chat, tady je to veřejná diskuze, tady může přijít každý a já předpokládám že sem chodí hodně lidí. Nejsi tady jenom Ty a zakladatel tématu. Málokoho zajímá, jestli Ty máš anebo nemáš rodinu v Bratislavě. Možnosti ubytování v Bratislavě mohou ale zajímat hodně lidí, takže z toho vycházej až sem budeš zase psát.
Chtěl jsem jen říct, že ubytování za dvě Eura na osobu může být zajímavá nabídka, ale taky nemusí z důvodů, které jsem uvedl v předchozím komentáři. Lze říct, že mám celkem bohaté zkušenosti s podobnýma zajímavýma nabídkama, které ve skutečnosti zajímavé nejsou. Mnohé z nich jsou zavádějící, ale pokud někde nabízí opravdu možnost ubytování za dvě Eura na osobu, je to dobrá cenová nabídka. A na tu možnost přijet s lehokolem, to se musíš fakt zeptat tam i když nevím proč Tě to zajímá, když to ve skutečnosti nepotřebuješ? Máš přece v Blavě dost rodiny na to abys nemusel řešit ubytko na nějakých kolejích....
Tě nekdo nasral? že tu píšeš takové sáhodlouhé kokotiny?