Možná se někomu může hodit.
Ceny jsou s nejvyšší sezóny v srpnu 2013, tržiště v městě Oliva a z místního obchodu Masymas (nestihnul jsem víc, v obchjodě se prý nesmí fotit). Oliva nepatří mezi nejatraktivnější turistická střediska, jezdí tam hlavně Španělé, s výjimkou resortu Oliva Nova Golf, které je určené pro "vyšší střední" golfovou klientelu.
Ceny vy obchodech jsou jen o malinko vyšší než na tržišti.
https://plus.google.com/photos...
hmm, to je téma jak sviňa. Oběd daleko a ty takhle :-D
Kolega níže se ptal, jak a co tak stojí, tak jsem si vzpomenul, že jsem fotil :-)
Jinak, furt se dá vyrazit, září v La Safor bude jistě teplé (až dost), ceny ubytování poloviční, ceny potravin se ale asi moc nehnou.
Do Valencie lítá SmartWings o dost laciněji než dojedu autem, metrem na Central Estacion a odtamtud vláčkem za pár Eur až do Gandia, odtamtud jezdí do Olivy OliBus, vše každou půlhodinu.
Půjčovnu kol mám taky někde podchycenou, najdu to :-)
Tak ta půjčovna kol, najdete v komplexu Oliva Nova na křižovatce Avenida de Picasso a Poligon Oliva Nova 4, Oliva, Valenciana, Spain.
Půjčují i bezmotoráče, jen zrovna když jsem tam byl, tam hoch nebyl.
To je takový španělský obyčej, člověk se s tím musí nějak srovnat, má sice mít otevřeno od 9ti do 12ti, ale v 10 tam najdeš ceduli: "Budu navečer" :-)