Sakra, zes nerekl. Prave ted jsem se vratil. Krasnych 210km.
tam i zpět za jak dlouhou dobu? :)
3:55 tam a 3:50 zpatky.
Jo kopcu tam teda poradny hafo :) Kolik to bylo nastoupano nevim, ale typuju tak 3-3,5 km.
Jinak jsem teda nejel pres Prcice, ale Stodulky, Strakonicka, Stechovice, Neveklov, Votice a po hlavni pres Milicin.
Vyrazel jsem az po poledni a potreboval jsem tam byt v 16:00, takze jsem na zewleni nemel moc cas.
já že na tomhle tahu moc cyklistů nepotkávám.. není to zrovna rovinaný terén :D
On taky Medúza není žádný cyklista. Prvních 80 km se rozjíždí a pak si teprve trošku zajezdí :o)))
Ale je jediný, kdo dokázal minout Říp, ačkoli jel kolem něj :o)))
Minout Říp, to pro někoho nmemusí být zase až tak nemožné. Když pojedeš třeba přes Třebechovice pod Orebem, tak ten Oreb snadno mineš a kdo nezná, tak ho může minout i když pojede přes vrch :-))
No tak to pardón, ale minout Říp, který široko daleko ční z krajiny a navíc se kontroluje každý rok... :o)))
Ale zase tím ta akce dostala své kouzlo :o)))
Musím říct, že na tenhle noční Říp fakt hrozně ráda vzpomínám :o)))
Věřím, že to bylo hezké. Nevím jestli bych měl na to, to dát v noci, ale za světla se to určitě jednou povede.
Akce na Rip s Absolutkou bude mit ted do vikendu jednouplnkove vyroci. Vcera ten mesic zase sajnil jak sfina. Pavlovi se to taky libilo a rikal, ze by to zopakoval. Skoda ze ma byt ted o vikendu hnusne.
Heeej,pane Vovecko :)
Tak pojedeme nekdy na vylet??? :)
tak já jedu přes Sedlec Prčice, Votičáku se vyhnu a jedu na Jistebnici.. Opařany - cíl Stádlec :) tak jusem si říkal že někdo aspon tím směrem.. že bych se odpojil u Votic :)
Hele, klidne te nekdy doprovodim. Momentalne pri pohledu do mapy me jako muj cil napadla Ruzena u Chysek. Jezdil jsem tam jako maly CHLAPECEK na tabor. Takze bych se stavil tam zamacknout slzu.
Jinak kdyz uz po silnici, tak uz radsi jezdim po tech zlutejch, protoze ty bily jsou uz k nepreziti co se tyce povrchu a jsou zraly spise na celoodpruzene kolo.