Doufám, že nejsem zaslepena (skoro)brněnským patriotismem, ale myslela bych, že pro sportovní či "outdoorové" dovolené je to jedna z nejvýznamnějších cestovek u nás.
Vlastní zkušenost bohužel nemám, v minulém životě :-) jsem si pod pojmem dovolená představovala pobyt u moře s polopenzí a od dob, co se orientuji aktivněji, jsem zatím vždy se spokojila s "vlastní osou". Řada mých sportovně zaměřených známých s nimi jezdí a to opakovaně, takže reference by snad byly pozitivní. (Konkrétně Norsko ale nevím...)
Promiň, ale já jsem ze severních čech, konkrétně Jablonec n/N. Tak že jezdím hlavně s Ck Trip, poznání, adventura, ale o Kudrnovi slyším opravdu prvně... Přes cestovku jedu jen proto, že jedu sám, kdybych měl někoho k sobě tak se na cestovku vykašlu...
už su tady. Kudrna je dobrej. Doporučuju. Kdyby ten zájezd vedl Michal Stanovský - šéfredaktor severských listů - bude to zaručeně perfekt. Nejsu si jist, jestli ještě vodí zájezdy. každopádně s Kudrnou převládá spokojenost. Kudrna se na těchto stránkách už párkrát probíral...nebo to bylo na bike-fóru? Byl jsem s nimi několikrát. Párkrát v Albanii jako "domorodý" průvodce. Jsme kamarádi. Příští sobotu se všichni potkáme na scuku v Brně - viz jejich web
Já byla s CK Kudrna na Sicílii, naprostá spokojenost. Ale Norsko ti doporučuji s Alpinou a ptej se, jestli tam bude průvodce Tomáš Rusek. A nebude to mít žádnou chybu. Loni se mi vrátili dvě nadšené cyklistiky na kole z Norska. Jedna byla právě s CK Kudrna druhá s CK Alpina. Podle toho co jsem viděla a slyšela dopo¨ručuji CK Alpina. Pozor - cykloprůvodce p.Rusek jezdí i jako průvodce u CK Kudrna.
My taky (2006) bylo to super. Imho je to vice o parte, ktera se sejde a o pruvodci. Pak jsem byl s nima jeste v Alpach, taky dobry.
Ahoj cyklisti, já taky byla ve 2006 v Norsku s CK Kudrna a bylo to špičkové. Nádherné etapy v krásné přírodě, jen chudák průvodce - varoval, zejména nás na trekových kolech, abychom si dávali bacha a jak chudák na horákovi dopadl.. no jo no, krásné zážitky, zdravím ostatní co tam také byli. Loni jsem byla s Kudrnou na běžkách v Dolomitech a taky to byl velice slušný zájezd.
kudrna má tuto sobotu slezinu v Brně.
http://www.kudrna.cz/publik_syst/ctihp_easy.php...
bývá to špica akce