reklama

Z Čech přes Santiago až na Mys Finisterre za 30dní

Teď už sedím doma a z té krásy už nějaký čas nemluvím:-)..odkaz na www.santiago2007.cz. Děkuji Všem kteří to podpořili a podporuji ty , kteří do toho jdou.

[ Zpět ]
Datum: 06.08.2007
Autor: top
  • Re: Z Čech přes Santiago až na Mys Finisterre za 30dní

Pekne, pekne! chcelo by to viac fotiek.

Tiez som tam bol na biku. Vtedy som sa odvazil len na tu 850 km cast z St.Jean Pied de Port. Bolo super, ale dnes by mi to prisla uz nuda. Balkan a vychod je omnoho zaujimavejsi.

[ Zpět ]
    Datum: 22.08.2007
    Autor: alo
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Z Čech přes Santiago až na Mys Finisterre za 3

Parada! Vim presne jak ti je.... booze, divat se na ty fotky, hned bych jela znova.
    Koukam ze si tam mel taky peknou kosu. To je hruza, 6 stupnu.... Na Cruz de Ferro... My meli to samy, jenze navic lilo jak z konve, foukal vitr a byla mlha ze nebylo videt na 20 metru.... fakt zazitek!

[ Zpět ]
    Datum: 23.08.2007
    Autor: Klarita
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Hola..Klarito, tak se dívám na tvoje fotky z Cruz de Ferro a křičím.."si hrdina":-)....raději se obleču bo na mně jde z těch fotek zima:-)

[ Zpět ]
      Datum: 24.08.2007
      Autor: top

Zdar, v Galicii prší podle dlouhodobých statistik hodně moc. Já jsem tam byl v r. 94 v květnu. Pršelo 17 dní v jednom kuse. Teploty 10-15. Viz mou knížku "Vandry s Bejkem". (Kdybych nebyl skromnej, řekl bych že je to perfekt čtení.)
        ahooj Honza Vlasák

[ Zpět ]
        Datum: 21.10.2007
        Autor: Howgh
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Do vaší knihovny
Tip na letošní dovolenou

Paříž a Versailles na kole

(CK Frčíme)
15.04.2025, 6 dní
11 900 Kč
cyklistický Autobusem

Barcelona na kole

(CK Frčíme)
23.04.2025, 4 dny
11 000 Kč
cyklistický Letecky

Chiemsee na kole

(CK Frčíme)
21.05.2025, 5 dní
16 900 Kč
cyklistický Autobusem
Seznamka

Hledám: parťačku

Hledám: parťačku
31.03.2025
na ježdění na kole v Česku i ve světě

Hledám: Horolezecká túra v Maroku, v pohoří Atlas

30.03.2025
Ahoj cyklisté! Horolezecká túra v Maroku, pohoří Atlas z Marrákeše. Zpáteční cesta cca 1600-2100 km pronajatým…

Hledám: Horsky prusmyk lezení na kole v Maroku

30.03.2025
Horsky prusmyk lezení na kole v Maroku, v pohoří Atlas. hledáme partnera na kolo. jedeme 1800-2100 km autem.…

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

771 cyklistů (7 přihlášených)

Atlas Mountain Race – marockými horami na kole

Poprvé jsem v zimě letěl s kolem do teplých krajin. Účastnil jsem se bikepacking závodu Atlas Mountain Race v…
Fabulator | 11.03.2025

Rodinný bikepacking končí: Z Nízkých Tater přes Muránskou planinu až do Dobšiné

Po noci strávené na horské chatě jsme se probudili a zjistili, že jedno z kol na mém zamčeném bicyklu bylo…
Kristina | 20.01.2025

Nekonečná bikepackingová dobrodružství: Objevování Velké Fatry

Po návratu z hudebního festivalu, kde jsme s manželem prožili bouři, jsme se vrátili k našim dětem, které…
Kristina | 13.01.2025