Letos se chystám na průsmyky v Dolomotech. Nějakou představu o konkrétní cestě už mám. Rád bych ale znal vaše názory na zajímavá sedla v této oblasti, aby mi něco zajímavého neušlo. Díky za radu.
Ahoj, byl jsem tam dvakrát a je toho tam strašně moc. Určitě není špatný udělat přejezd z Cortiny přes Passo Falzarego, Passo Pordoi, Pso. Rolle, apod. Těch průsmyků je tam dost, nejlíp si vzít mapu a kombinovat, každý je něčím vzláštní. Teď v dubnu má vyjít knížka Jak se jezdí do nebe, aneb alpské průsmyky na kole. Vycházelo to i v časopise Cykloturistika. Doporučuji zakoupit. Fanda
Pošli e-mailovou adresu a zašlu Ti zpracovaný zájezd na 4-5 dnú, který fakticky obsahuje to nejleší v Dolomitech, délka etap i převýšení uvedeno. Čau
Ahoj Cyklisto, mam prosbu-pošli mi prosim taky tu trasu po Dolomitech. Budu moc rada... dik
čaj prosimtě poslal bys mi taky info o trase v dolomitech , vdaka
Ahoj mohl bys mi prosím taky zaslat ten zájezd. Byl bych moc rád, dík Tomáš
mohl bych tě požádat, pošli mi taky ty trasy pro inspiraci... díky moc
ahojky, jestli muzu poprosit a bylo by to mozny, posli mi to prosim taky... diky moc
V Dolomitech jsem byl, a je tam fakt krásně. Letos mám v červnu v plánu švýc. Alpy a chybí mi zatím lidi. Pokud budeš mít zájem tak Ti pošlu podrobnější popis včetně profilu jednotlivých tras.
Ahoj Zbyněk, Šternberk u Olomouce
možná bych jel, pošli co máš v plánu, mirek olomouc
Ahoj, mohl bys mi prosím zaslat podrobnější popis toho Švýcarska? Díky moc
Ahoj, můžu poprosit o zaslání info o Dolomitech....moc dík
Ahoj, jestli by ti to nevadilo, byl bych rád za poslání zpracování zájezdu, dík moc
Jedeš na silničce (treku) nebo bajku ?? Hned bych tam jel v červnu taky, ale nikomu z kamarádů se nechce, přitom je to opravdu bomba - jak fyzická, tak duševní. Pokud by někdo chtěl jet tak na 5 dnů na bike, přidám se rád, dopravu zařídím, mapy mám. Čau
ahoj, pokud jedete někdo v červnu do alp (klamkoliv) rád se k vám přidám, případně můžu jet svým autem.
Díky za odpověď.
Reklamní text byl odstraněn.
redakce NaKole.cz