Nemáte někdo prosím dobrý tip na ubytování a týdenní pobyt pro čtyřčlenou rodinu v okolí Valtic? Loni jsme byli přímo ve Valticích a maximální spokojenost. Cyklomožnosti na všechny strany :-) Chtěli bychom zkusit penzionek někde jinde v okolí. Díky za tipy
A proč ne zase ve Valticích? Stejně je to tam(tady) v okolí samá placka:-). A kde jinde v okolí? Více na Mikulov? Nebo k Hustopečím?
V tom výborném penzionku mají obsazeno( tudíž když jinam, tak klidně o třeba 20 km vedle) když změna tak i město) rozhodně by jsem ale nechtěl nějakému ubytovateli dělat reklamu( a placka mi vyhovuje, protože jedu s dětma i manželkou)) a paní má treka a rozhodně není rozena pro terény) a placka to sice je, ale přímo nad Valticemi ten kopeček s protisvahem, nebo sjezd do Úval si má paní bude z loňska rozhodně pamatovat)))
A co třeba Lednice,nebo Podivín?O něčem bych věděl.
přes ICQ prosím o ten TIP ať neděláme reklamu :-)
přímo v lednici, resp. na jejím okraji jsme bydleli před dvěma, třema lety v areálu pobočky zemědělské univerzity u nějakého statku. Bylo to za pár korun a moc klidné bydlení, doporučuju pokusit se to vypátrat
Loni jsme byli v penzionu Hippoclub - http://www.hippoclub.penzion.com/
a bylo to v pohodě a za slušnou cenu.
Je to hned naproti zámecké zahrady v Lednici.
Nevím, jestli to je ještě aktuální, ale teď jsme byli s rodinou v Mikulově a ubytovaní jsme měli v penzionu jezdeckého klubu. Je to kousek od města a na kole do Valtic a Lednice to bylo ani ne za hodinku. Dá se jezdit taky na druhou stranu kolem Pálavy a skvělé cyklostezky vedou i po Rakousku. Cyklostezka vede přímo od statku. Ubytování bylo za 220 Kč na noc a penzion je úplně nový. Nemůžeme si vynachválit. Večer se dá udělat táborák, děcka si vyzkoušeli jezdit na koních. Fakt dobré. Info najdete tady: www.jkmikulov.cz
Díky za tip, zajedu se tam podívat a pro příští rok zvážím .-) pro letošek už jsem zamluvil..