Když už ne na kole taky zpátky, tak se domluvit s někým s autem a přívěsem. Známý si třeba rád udělá výlet nebo pro někoho to bude dobrý kšeft. Ale víš, že taky jezdí vlaky :-)
Třeba z Terstu Flixbus kola bere... A to byl první, kam jsem koukal... Zadal jsem 4 dospělé a 4 kola. A našlo mi to... Zkus mrknout znova :-)
Aha, když jsem dal 5 kol (přehlédl jsem pětičlenou rodinu), tak už takto narychlo to nic nenašlo. Ale zrovna v ten den, co jsem koukal to ukazovalo 2 busy s odjezdem ve stejný čas. Třeba byste se na cestu mohli rozdělit... Asi to zkus ještě lépe prohledat. Možná je 4 kola nějaký kapacitní limit...
...neb dvě kola i s bagáží zabalit do krabice na kola a vzít je jako zavazadlo?
Taky jde všechno tam nechat a letět s baťůžkem zpátky.
tak otázka zněla jak dostat kola domů, takže to co píšeš asi nebude moc relevantní :-D
Dost hloupá odpověď. Když se tedy někdo zeptá jak se co nejrychleji zabít, tak mu to poradíš, protože tak zněla otázka.
To by byla jedna z mála vyjímek, kdy by odpověď mohla člověka přivést do konfliktu se zákonem, jinak je ale většinou normální odpovídat na to, na co se tazatel ptá.
Tvoje odpověď nikomu nepomohla, ani mi to nepříjde moc vtipné.
Moje odpověď nebyla myšlena jako vtipná, ale ze zkušenosti jako námět na rozšíření obzorů, protože věci jdou často dělat jednodušeji a možná i levněji, nebo alespoň bez nervů, než jsou někteří schopni se dovtípit.
Když si promyslíš krok za krokem, co musí udělat, aby odtamtud ty kola i s celou bagáží dostal zpět. Začíná to tím, že si musíš hodně dopředu rezervovat ticket (pokud vůbec existuje doprava), odjezd musí být s časovou rezervou po dojezdu na místo, protože nevíš, jestli to stihneš, možná budeš shánět krabice, takže někde musíš zaplatit kemp nebo hotel na několik dnů. Když potřebuješ krabice, budeš je shánět, když je seženeš, musíš zaplatit za jejich dovoz tam kde platíš za nocleh - neponeseš je přes celé město s rukama nad hlavou. Potom doprava na nádraží.... atd.
Někdy je prostě lepší vykašlat se na to, opřít kolo o zeď, jít na check-in a počítat s tím do nákladů.
Já jsem nechal kolo v Aguilas, protože si nedovedu představit tu drbačku jak to kolo z tama dostat, když autobusy neberou a vlaky zrušili.
Ještě k tomu dodám, že to kolo po dojezdu bude mít tak třetinovou cenu. Řetěz, kazeta, ložiska na vyhození, prádlo flekaté, potrhané, stan taky nebude v nejlepší kondici, tyčky polámané, zip zadrhnutý, letní spacák stojí pár babek.
Jediné co bude mít hodnotu je rám kola. Může ho vzít sebou.
Ve "čtení s pochopením souvislostí" jsi dost pozadu- vybereš co ti vyhovuje bez pochopení problému a nevšiml sis vůbec tučně tištěného nadpisu... :-(
Mimochodem otázka byla, jak se dostat zpět.