Zdravíčko všem v roce 2016.
Jedeme letos na inlinech z Nauders do Verony. Pokud někdo jel na podzim 2015 nebo pojede do 5/2016 tuto trasu, chtěl bych požádat o informace o nesjízdnosti některých částí (šotolina, nedokončená stezka apod.)
Díky předem :)
Dotazu moc nerozumím, ale jeli jsme z Nauders do Verony na kole 7/2015 a stezka se mi zdála dokonalá. Je to přes 300 km vyloženě po cyklostezce (navíc z kopce, nám jen foukal silný protivítr, takže efekt jízdy z kopce byl nulový). Jako jsou tam místa, kde stezka nebyla (bylo to přes jedno město myslím), ale za městem zase začala. Dle mě je to ráj, ale jeli jsme na kolách a přiznám se, že jsem si jen užívala jízdu a nějaké detaily nesledovala. Po šotolině si ale myslím, že nebyl ani jeden kilometr . Občas (přes pár městeček) to nebylo úplně vymakaný (napojilo se to na různé silnice a kličkovalo to), ale z 90% dokonalý asfalt.
2014 by velká dostavba VCA ve střední a dolní části dle tiskových zpráv a z Youtube. Mám to zkontrolované přes Google Street View kde se dalo.Někde jsou ale panaroma z 2011.Takže díky Peggy za info. Nějaké doporučení na ubytování ?
My jsme tam jeli asi před 4mi lety a tehdy to na těch hranicích u Borghetta končilo. Dál jsme jeli kus po vedlejší silnici a od Rivoli Veronese se stočili na Gardu. Tam jsou právě ty zmiňované kopce, které mohou být pro brusle problém. Hlavně ve sjezdu. Na Mapy.cz je stezka dobře vyznačená i s těmi serpentinami.
S ubytováním ti asi moc neporadíme, u cyklostezky nebývá totiž většinou nouze o místo na spaní i s příjemným posezením. Nějaké kempy budou spíš na březích Lago di Garda.
4 roky je pro inline strašně dávno....Někde se za pár let změní asfalt v šotolinu.
2014 dostavili luxusní stezku podél kanálu k Bussolengu.. skoro až do Veronu.
Stejně nás občas něco překvapí :)
Ano, ten kanál si vlastně vybavuji, přes poslední alpské výběžky u Rivoli Veronese vede tunely, proto cyklostezka obchází vrchem po kopcích. Dál už je na Mapy.cz vyznačená až skoro do Verony, to bude asi ten nejnovější úsek.
Na obrázku je místo, které se objíždí vrchem.
Doporučuji stan. My ani jinak nespíme :-)
A kdo ho jak vláčel? To si nějak nedovedu představit vláčet sebou ještě stan.