Tak jsem po letošní výpravě po Labské usoudila, že by leccos z mého vybavení zasloužilo inovovat... Pro dosažení optimálního kompromisu mezi užitnou hodnotou a dopadem na rozpočet by samozřejmě bylo ideální si toho co nejvíce prohlédnout a osahat. V Letňanech jsem byla naposledy v roce 2007 a bylo to fajn...
Nač se ale chci zeptat: Výstava, jak koukám, v neděli končí. Máte někdo zkušenosti - má smysl tam v sobotu jet, bude ještě v plném rozsahu nebo už mám počítat s tím, že vystavovatelé budou mít většinově sbaleno a bude tam z povinnosti postávat jen pár posledních?
Jak to tam vypadá na konci, s tím zkušenost nemám, ale já jsem tam letos kupoval stan a srazil jsem cenu ze 4,5 tis. na 3,15. Záleží na tom, co si chceš koupit.
I ty Brute?
Také jsem na Labské zjistil, že jeden z našich stanů už je za hranicí životnosti, od roku 1993, kdy jsem ho kupoval má na to nárok. (V roce 2009 jsem nechal vyměnit podlážku, ale teď začala praskat látka stanu.)
Byl jsem tam v neděli (3.8.) odpoledne a mám smíšené pocity. Čekal jsem, že bude k vidění více a lépe uspořádané, např. podle sortimentu aby člověk mohl porovnat karimatky, spacáky, batohy, stany napříč výrobci.
K cenám se raději nebudu vyjadřovat (superhyperslevaakce ve výsledku dražší než oficiální eshop).
ono je u toho matoucí právě to, že to moc není "výstava" :-)
prodejci prodávají - a nejsem si vůbec jistý, že pod svou hlavičkou, mám ten pocit že je to všechno jeden zastřešující dodavatel
aspoň tak se mi to jevilo, když jsem řešil reklamace - nejdřív stanu, do kterého teklo, pak karimatky, která ucházela
naštěstí vždy vyřešeno kladně - stan i karimatka vyměněné ...
Koukám že nejsem sám, kdo jede do Zimbawe :-)
https://www.youtube.com/watch?v=ui5lk6ca99g